Weekend fun (evenimente 9-11 oct)

evenimente weekend 25-27 nov

Avem restricții noi și un weekend tare mohorât, dar dacă totuși amorțiți pe canapea la Netflix și vreți să vă plimbați un pic, există cateva evenimente simpatice în București:

Introducere Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri – Muzeul Made in Ro revine cu a treia ediție prin două evenimente principale importante, primul la Mega Mall in octombrie, al doilea la ARCUB, in noiembrie! Reclame în Retrospectivă găzduite la Mega Mall Bucuresti
• Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești revine cu a treia ediție, luând startul cu o expoziție cu parfum retro de neratat, între 2-18 octombrie, cu intrare gratuită!

evenimente weekend 9-10 oct
made in ro pop up museum

The Future of Fashion | Diploma 2020 – Expoziția își propune să prezinte cei mai promițători designeri de fashion emergenți, investigând totodată diversitatea pe care o generație de absolvenți o poate oferi, completată de o serie de micro-expoziții personale, dezvoltate în jurul individualității, demonstrând totodată evoluția creativă a unora dintre cei mai prolifici alumni ai DIPLOMA dintre cele 7 ediții de până acum.

diploma 2020 the future of fashion

NOMONYM Grand Opening – cel mai fresh specialty coffee shop & roastery din oraș, NOMONYM ne așteaptă sâmbăta aceasta între 9:00-19:00 să ”ciocnim” un espresso sau un cappuccino din partea casei.

evenimente weekend 9-11 oct
deschidere nomonym

Dirty Disco w. Eugen Rădescu – Hai, one more time with feeling! Rădescu își scoate playlist-urile pentru încă o seară din sezonul vară-toamnă de la Mercato Kultur, via Apollo111. Madonna, gin tonic, puloverașe și bluzițe.

evenimente weekend 9-10 oct 
dirty disco la mercato comunale

Pe Terasă la Expirat • George / Carol – In weekend, facem ce putem. Concentrat. Distanțat. Regulamentar. Pe terasă la Expirat Halele Carol, de la 18:00 până la miezul nopții, ai muzica pe care o știi în pastilă cu efect de câteva ore. La volum rezonabil pentru dat din cap și din picior.

evenimente weekend 9-11 oct
pe terasa la expirat
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.