Weekend fun (evenimente 16-18 oct)

evenimente weekend 21-23 aprilie

Evenimente nu mai sunt prea multe în acest weekend, dar ne putem bucura de un brunch în Cotroceni, o bautură pe terasa Expiratului sau un tur al artei urbane din București:

Festivalul Fructelor de Mare – Festivalul Fructelor de Mare are loc la BistroMar în perioada 16-18 octombrie 2020. 100 lei / persoană

evenimente weekend 16-18 oct
festivalul fructelor de mare

Second Chance Yard Sale – pe 17/18 Octombrie are loc o nouă ediție de Second Chance Yard Sale la CoOperativa ( str Icoanei nr 86 ).
Vino impreună cu noi să scotocim printre comori la preț redus, să recirculăm, reutilizăm și revindem lucruri care încă merită să fie iubite, top-brands, accesorii vintage, bijuterii hand-made, și câte și mai câte!

evenimente weekend 16-18  oct
second chance yard sale

Pe Terasă la Expirat • Carol / George – În weekend, facem ce putem. Concentrat. Distanțat. Regulamentar.Pe terasă la Expirat Halele Carol, de la 18:00 până la miezul nopții, ai muzica pe care o știi în pastilă cu efect de câteva ore. La volum rezonabil pentru dat din cap și din picior.Vineri – 16/10 Carol. Sâmbătă – 17/10, după Brunch George

evenimente weekend 16-18 oct
pe terasa la expirat

Boiled Eggs & The Funky Brunch // sambata+duminica allday – Primul brunch revine ciclic la RePlace, ceea ce se va întampla o dată la patru săptămâni cu fiecare tematică (ou fiert, omletă, ou poșat, ou ochi), iar vedeta este oul, mai exact oul fiert. Plusăm și cu niște desert de casă: un cheesecake cu Eugenia și fructul pasiunii de te lingi si pe degetel! Meniul obișnuit + patru toasturi cu combinașii de ou și/sau avocado ! Sâmbătă și duminică după 11:00 până la 19:00: all day brunch! Se consumă cu o cafea bună, după o plimbare prin cartierul Cotroceni.

evenimente weekend 16-18 oct
Funky brunch la RePlace

Bucharest Street Art TourAlternative Tours & Events ne invită sâmbătă. începând cu ora 16, să explorăm Bucureștiul dintr-o altă perspectivă, să descoperim cum graffitiul și arta urbană dau suflet și culoare acestui oraș.

evenimente weekend 16-18 oct
bucharest street art tour

Extra #love pentru Instagram Sun Plaza te ajută să înveți cum să dai personalitate profilului tău de Instagram participând la workshopul organizat în parteneriat cu World of Instagram pe 17 octombrie, ora 11.00. Ii vei cunoaște pe cei mai interesanți creatori de conținut din online-ul românesc. Acum au și mai multe informații pentru tine, sfaturi utile, dar și curiozități pentru a-i da publicului tău contentul pe care-l merită. Află cum să fii unic/ă într-o lume a creației și a posibilităților infinite.
Ca speakeri îi avem pe: Alex Damian – Content Creator & Advisorș Georgiana & Marian Ionescu – Inspirație, motivație, poveste personalăș Marian Hurducaș – Optimizarea profilul de Instagram

evenimente weekend 16-18 oct
extra love for instagram
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.