1001 Village – un sat de tiny houses

1001 village

Dacă sunteți fani escapade la tiny house, trebuie să ajungeți la 1001 Village, un mic sat de tiny houses, la doar 1h de București, în județul Prahova. Eu l-am descoperit toamna trecută și am petrecut un weekend relaxant la ei.

casute 1001 village

Satul este alcătuit din 7 căsuțe echipate cu TV, frigider, încălzire prin pardoseală, boiler pentru apa caldă menajeră, espressor pentru capsule Nespresso, aer condiționat, hotă, plită electrică, veselă și tacâmuri, ustensile de grătar, grătar în aer liber, mobilier de terasă, conexiune internet wi-fi de 100 mbps.

interior 1001 village

Toate căsuțele din 1001 Village sunt echipate pentru a acomoda două persoane, unele dintre ele pot avea un fotoliu extensibil pentru a treia persoană. Din câte am înțeles, urmează să se extindă cu și mai multe căsuțe, o piscină și un mic restaurant.

În plus, există și multe spații de relaxare la comun – hamace, un loc mare pentru un foc de tabără, ciubăr și un foișor mare, închis și încălzit pentru evenimente, cum ar fi degustări de vinuri de la cramele din jur.

foisor 1001 village
priveliste 1001 village

1001 village se află chiar în centrul zonei viticole Dealu Mare, chiar pe Drumul Vinului, deci una din activitățile pe care trebuie să le încercați este un tur al cramelor. Cei de la 1001 Village pot facilita vizite și degustări la crame ce produc vinurile DOC Dealu Mare: LacertaAurelia VisinescuTohaniApogeumVitis MetamorphosisBudureascaLicornaCepturaServeDomeniile Franco RomaneDagon ClanDavinoGramofon Wine. Noi am dat o fugă doar până la Lacerta, dar aș fi încercat un tur complet.

crama lacerta

De mâncat, am mâncat foarte bine la Ferma Dacilor, care e la doar 5 minute cu mașina, iar micul dejun ni l-am pregătit în bucătăria căsuței pentru că am avut tot ce ne trebuia.

Per total am petrecut un weekend foarte relaxant în mijlocul naturii la 1001 Village, ne-am bucurat de priveliștea de poveste și am descoperit o zonă foarte faină, foarte aproape de București.

relaxare la 1001 village
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.