Weekend fun (evenimente 2-4 oct)

weekend evenimente 24-26 martie

Primul weekend din octombrie ne așteaptă cu câteva evenimente faine. Nu uita să te distrezi responsabil respectând restricțiile.

#FestivalulRecoltei la Dream by Sole D’Italia – 2- 3- 4 Octombrie -Gusturile aromate de sezon și produsele autentice românești vor fi sărbătorite anul acesta pe 2, 3 și 4 Octombrie la #FestivalulRecoltei, organizat în aer liber în Drumul Taberei, 28, la DREAM by Sole D’Italia.

evenimente weekend 2-4 octfestivalul Recoltei la dream by sole d'italia

RePlace // 2 years anniversary weekend // 1-4 octombrie – Pe 1 octombrie RePlace aniversează 2 ani de când a apărut, așa că au hotarât să petreacă 4 zile și 4 nopti 🙂, de joi și până duminică cu o ofertă specială – All longdrinks / all weekend 1+1 gratis!

evenimente weekend 2-4 oct aniversare 2 ani replace

Noaptea Albă a Galeriilor – NAG #14 București – De vineri până duminică, 02-03-03 octombrie, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) intră în al 14-lea an de București printr-un program nocturn de 18 ore în 3 seri, pentru a reduce riscul de aglomerație fără a reduce accesul la artă.În București, 60 de spații vor anima harta NAG, iar publicul va putea să descopere ca în fiecare an cultura contemporană în toată diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzică sau film, și în toate formele de prezentare, de la expunerea muzeală, la concepte curatoriale sau lucrări expuse direct în studiourile artiștilor. Între 2 și 4 octombrie, NAG 2020 se desfășoară și în alte 10 orașe din țară: Alba Iulia, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Mediaș, Reșița, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

evenimente weekend 2-4 oct
Noaptea alba a galeriilor Bucuresti

Supper Club VRTW #2Vinyl, Rum, Tapas & Wine ne invită la Flavours in the Garden la o cină cu arome de bossa nova, samba, cumbia și multe altele.

evenimente weekend 2-4 octombrie
supper club vrtw

Popas NOSTALGIA | Serbare de final – Popas NOSTALGIA, o grădină de-o vară. Iar vara ne cam părăsește. Dar nu-i nimic. Îi dăm înainte, punem un zâmbet larg, ne luăm șchemele de dans și mergem la serbare. Serbarea de final de sezon pentru Popas NOSTALGIA.

evenimente weekend 2-4 oct
Serbarea de final de sezon pentru Popas NOSTALGIA.

Introducere Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri – Muzeul Made in Ro revine cu a treia ediție prin două evenimente principale importante, primul la Mega Mall in octombrie, al doilea la ARCUB, in noiembrie! Reclame în Retrospectivă găzduite la Mega Mall Bucuresti
• Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești revine cu a treia ediție, luând startul cu o expoziție cu parfum retro de neratat, între 2-18 octombrie, cu intrare gratuită!

evenimente weekend 2-4 oct
made in ro muzeu pop-up de publicitate și branduri

VRTW Brunch #1Vinyl, Rum, Tapas & Wine și NOMAD Skybar ne invită dumincă la brunch cu un meniu special. Detalii în eveniment.

evenimente weekend 2-4 oct
brunch vrtw la nomad skybar
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.