Weeknd fun online (recomandări 8-10 mai)

recomandari weekend 8-10 mai

Probabil ultimul weekend din carantină e unul în care ne putem bucura de concerte, filme, teatru și evenimente muzicale online.

Expirat x Telekom Electronic Beats pres. Digital Clubnight – Următoarea ediție Digital Clubnight – inițiativă Telekom Electronic Beats cu scopul susținerii scenelor locale de muzică electronică – se transmite LIVE de la Expirat Halele Carol.În spotlight: trei promoteri conectați constant la programul clubului: Black Rhino MusicPivotal și Platforma Wolff alături de patru dintre cei mai relevanți selectori de pe scena locală de astăzi: Bogman, Chlorys, D. Rusu și Dragos Ilici.

weekend 8-10 mai telekom electronic beats expirat

„Conu’ Leonida față cu reacțiunea” – Transmisiune onlineunteatru ne invită să vizionăm celebra piesă „Conu’ Leonida față cu reacțiunea” de Ion Luca Caragiale, vineri, de la ora 20:00.

weekend 8-10 mai
„Conu' Leonida față cu reacțiunea” la unteatru

Soul Serenade Live at homeSoul Serenade ne invită sâmbătă seara, la ora 19:00, pe pagina lor la un concert online.

weekend 8-10 mai soul serenade concert online

Oscar Weekend: filme online – E weekend de Oscar pe #TIFFUnlimited. Filme străine care au au obținut Premiul Academiei Americane de Film vor fi difuzate gratuit pe unlimited.tiff.ro, alături de un documentar care ne deschide culisele fascinante ale nunților românești. #CaranTIFFFilmele vor putea fi accesate gratuit doar la ora anunțată, de pe teritoriul României – cu excepția documentarului ‘Nunți, muzici și casete video’ (disponibil worldwide)-, după care vor putea fi văzute doar de către abonații platformei TIFF Unlimited. Programul proiecțiilor #CaranTIFF pe pagina evenimentului.

Oscar weekend 9-10 mai TIFF

Muzică de pe canapea / Adrian Despot LIVE – Solistul trupei Vița de Vie ne invită la el acasă pentru un show transmis LIVE pe  www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica
Adrian Despot nu mai are nevoie de nicio prezentare: cariera lui muzicală de peste 20 de ani vorbește de la sine. Obișnuit și cu scene mici, și cu scene mari, Adrian Despot urcă acum pe una din cele mai speciale scene: scena din casa ta. Urmărește-l sâmbătă, începând cu ora 20.00.

weekend 8-10 mai adrian despot muzica de pe canapea

Technogeneza Vol.V Twitch Clash – Echipa Technogeneza a pregătit un set de live stream cu scopul de a ne aminti de serile în care puteam merge împreună la petreceri și de a duce tradiția mai departe. Până a ne putea întâlni din nou în număr cât mai mare sperăm ca acest eveniment să vă poată îmbunătăți una din serile de carantină. Line-up: BobCat, Covici, Sandraz, Stoian, Kiro

weekend 8-10 mai technogeneza

Next Challenge 1000: Postural PilatesKaruna Studio si-au propus să facem o clasă de Postural Pilates prin care vom încerca să vă ofere mijloacele necesare pentru a vă îmbunătăți postura. Intenția este de a aduce împreună 1000 de persoane care să practice Postural Pilates în același timp, duminică, 10 Mai, la ora 11, pe pagina de facebook Karuna Studio.

weekend 8-101000 postural challenge karuna studio

On Air • Guest Mix Episode 2 • ZADA – În fiecare duminică Vinyl, Rum, Tapas & Wine ne invită on air la un mix de voie bună, cu Zada.

weekend 8-10 mai VRTW cu zada
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.