Weekend fun online (recomandări 1 – 3 mai)

recomandari weekend 1-3 mai

În mod normal ne-am fi bucurat de un weekend lung de 1 mai la mare, la munte sau la un grătar, dar în contextul actual zic totuși să #stămacasă și să ne bucurăm de evenimentele online!

Aproape 1 mai la Qreator – Home Together Special Edition – Cei de la Qreator l-au chemat pe Adrian Despot și două trupe cunoscute să ne reamintească un pic de savoarea serilor petrecute în Vamă. Dacă ai o scoică prin casă, pune-o la ureche – o să auzi marea și trupele în același timp. Gazda va fi Adrian Despot, ca maestru de ceremonii și iubitor de mare. În concert, ne vor cânta și încânta The Kryptonite Sparks și Les Elephants Bizarres. Iar tu vei fi acasă, cu un pic de mare în suflet.

weekend 1-3 mai concert qreator editie de 1 mai

Danny The Menace Live StreamingNOMAD Skybar și Carlsberg revin de 1 mai cu un live de pe rooftopul din centrul vechi. La platane va fi din nou Danny The Menace, atât vineri, cât și sâmbătă, începând cu ora 18:00.

weekend 1-3 mai nomad live pe facebook

Tur virtual foto al Expoziției Permanente Casa CeaușescuPalatul Primaverii ne invită pe data de 1 Mai, între orele 10:00 şi 20:00 pe Facebook, pentru a descoperi un fragment din viața fostului președinte român, așa în care Nicolae Ceaușescu a trăit, în intimitatea sa, dincolo de aparențele impuse de poziția sa pe plan politic. 

weekend 1-3 mai tur virtual palatul primaverii

1 Mai Orășenesc cu Mici și Bere la Sole D’Italia – Coaste, mititei, pastramă, o bere, un pic de voie bună – Sole D’Italia are rețeta perfectă pentru o masă copioasă de 1 mai la voi acasa. Check out their special menu.

weekend 1-3 mai 1 mai la sole d'italia

Festival du GAIA – TOT ce ai auzit despre GAIA este adevărat! La fel de adevărat e faptul că v-a pregătit 3 zile de FESTIVAL, începând de pe 30 APRILIE, în trei lumi diferite, cu trei concepte menite să vă schimbe complet universul. Veniți cu NOI! Avem tot ce vă trebuie!

  • TULUMINATI / JOI 30.04.2020 / ORA 20:00
  • BAIRAM LA ȘTRAND / VINERI 01.05.2020 / ORA 20:00
  • VREI EMOȚIE? / SAMBATA 02.05.2020 / ORA 20:00
weekend 1-3 mai  Festival gaia

9 Piese Remixate – unconcert Alex Ștefănescu – online de 1 mai – Concertul ,,9 piese de teatru remixate’’ se vede gratuit pe pagina de Facebook unteatru vineri seară, de la ora 21:00. Mulțumim, Alex Stefanescu!

weekend 1-3 mai 9 piese remixate cu alex stefanescu la unteatru

On Air • Sun Sets (LIVE) Episode 1 • Tzuc & Puiu – Vinyl, Rum, Tapas & Wine ne invită la un Live Stream pe VRTW App. Toarnă un pahar de vin, du-te în grădină sau balcon, tune in și dă muzica tare, sâmbătă, începând cu 16:20.

weekend 1-3 mai vrtw sunsets live

GivingTuesdayNow la mare: fapte bune, concert & live de pe plajă – De 1 mai te invităm la mare! La marea generozitate.În anii trecuți de 1 mai ne luam crema de soare, pălăria de plajă și cheful de distracție și fugeam la mare ca să deschidem sezonul estival. Anul ăsta, 1 mai ne prinde izolați la domiciliu și nu putem evada la mare, așa că sărbătorim de acasă și deschidem #împreună sezonul faptelor bune prin GivingTuesdayNow – o ediție specială a mișcării globale dedicate generozității. Pentru că putem trece peste asta doar solidari și buni unii cu alții. Află cum te poți alătura mișcării din pagina eventului!

weekend 1-3 mai GivingTuesdayNow la mare fapte bune, concert live de pe plajă

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.