Weekend fun (recomandări 12-14 apr)

recomandari weekend 12-14 aprilie

Dacă prindem un pic de pauză de la ploaie, sunt câteva evenimente interesante în oraş în acest weekend:

Musicalul Queen: We Will Rock You – Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes în toată lumea. Pentru prima dată în România “We Will Rock You”, “We are the Champions”, “Bohemian Rhapsody” si celelalte superhituri Queen, se vor auzi în producția româneasca a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la Bucuresti într-o senzatională punere în scenă în regia lui Razvan Mazilu.
Musicalul We will rock you, România se anunță unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea în 2019 la București.

We will rock you Romania
recomandari weekend 12-14 aprilie

Moonlight Breakfast | New Single Release [at] EdenMoonlight Breakfast lansează noul lor single, vineri, la Club EDEN

lansare single moonlight Breakfast la Club Eden
recomandari weekend 12-14 aprilie

At Noon with Nickodemus (US) – E timpul pentru ceva nou! Hai sâmbătă, 13 aprilie, la Flavours in the Garden, pentru un mix muzical marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare bună, cocktailuri delicioase şi oameni faini.

VRTW la Flavours in the graden
recomandari weekend 12-14 aprilie

V fair | târg de design contemporan și cultură vintage – Pe 13 și 14 aprilie, vii la V fair pentru designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

v fair 13 14 aprilie weekend
recomandari weekend 12-14 aprilie

Stefan Stiuca si Mob BucurestiStefan Stiuca & Mob București te așteaptă Sâmbătă, 13 Aprilie, începând cu ora 20:00 la 14thLANE.

Stefan stiuca la 14thLane
recomandari weekend 12-14 aprilie

American Independent Film Festival | ediția a 3-a – American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

American Independent Film Festival
recomandari weekend 12-14 aprilie

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.