Weekend fun (evenimente 21-23 aprilie)

evenimente weekend 21-23 aprilie

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente interesante în București, de la Spotlight, la Color Run sau Food Fest. Tu ce planuri ai?

Spotlight Festival – #7 | Geometry of the City – Ajuns la cea de-a şaptea ediţie, festivalul de artă vizuală în aer liber Spotlight a pregătit, pentru weekendul 21-23 aprilie 2023, o nouă serie de experienţe multimedia în locaţii consacrate şi locaţii în premieră pe Calea Victoriei şi la ARCUB – Hanul Gabroveni. Detalii despre instalații aici.

weekend 21-23 aprilie spotlight

American Independent Film Festival .7 – American Independent Film Festival revine anul acesta la București cu cea de-a 7-a ediție care va avea proiecții în sălile de cinema din București, între 21 și 24 aprilie, la Cinema Elvire Popesco și Cinemateca Eforie și proiecții în aer liber, între 23 și 25 iunie, la Roaba de cultură, în Parcul Herăstrău. Ca în fiecare an, AIFF aduce publicului român o selecție a celor mai bune filme independente americane.

weekend 21-23 aprilie american independent film fest

Bucharest Street Food Festival – Pe 22-23 aprilie se anunță un weekend apetisant pe Bulevardul Kiseleff, unde zeci de food trucks se reunesc să prepare la foc continuu bunătăți inspirate din toate colțurile lumii. De la clasicii burgeri și hot dogs, fructe de mare, pulled pork sau wrapuri, până la pizza, arrosticini, pleșcaviță, tacos și multe alte delicii internaționale, ce vor inunda strada cu arome irezistibile.

weekend 21-23 aprilie street food fest

Seară de Blues și Jazz la Casa Burgheză – Soul Serenade & Alexandru Olteanu – Vă invităm să ne pășiți pragul pe 21 aprilie, orele 19:30, la concertul de Blues și Jazz, pe care artiștii minunați de la Soul Serenade, Adelina Chivu și Andrei Rotariu, alături de pianistul Alexandru Olteanu, vor avea entuziasmul să îl susțină spre bucuria urechilor și inimilor noastre. Acest eveniment inedit este găzduit de Casa Burgheză, a cărei atmosferă intimă este impregnată de o boemie încântătoare.

weekend 21-23 aprilie seara de blues si jazz

SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII @ GRĂDINA FLOREASCA – Pe 22 Aprilie punem de un picnic în grădină, între prieteni. Celebrăm și anul acesta venirea primăverii, cu o adunare mare la Grădina Floreasca, unde fetele preiau scena! Facem loc pentru pături pe iarba verde, ca să le găsiți și la umbră și la soare și facem un mare picnic cu muzică live, fresh mimosa și dish-uri speciale, pregătite de chef Păpuș.

weekend 21-23 aprilie sarbatoarea primaverii

Artisan Food Market ed. a IV – a – Continuam cu același vibe bun ultima ediție de primăvară, în inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 22 – 23 Aprilie. Te așteptăm, în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială, alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, poveștile gastro-oenologice remarcabile, ce presupune valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs. Vor fi degustări, facem educație privind consumul de produse locale, vorbim despre unicitate, sprijin și despre multe alte valori, așa cum te-am obișnuit.

weekend 21-23 aprilie artisan food market

hip hop takeovers #54 H.ARE you ready for summer? season II – Suntem apropae de sezonul cald și de aniversarea de 5 ani de Hip-Hop Takeovers, așa că suntem invitați la HARE să găsim împreună răspunsul la întrebarea – Are you ready for summer?

weekend 21-23 aprilie hip hop takeovers

Vinilarium de aprilie – Ediția de aprilie a tîrgului Vinilarium se va ține în același loc extrem de primitor și simpatic ca și edițiile precedente: wine bar-ul Private Wine. Crama Histria va fi din nou partener special al evenimentului, cu deja tradiționala degustare cu vinuri, fiecare vizitator al tîrgului fiind invitat să facă parte din procesul de degustare. Avem sistem audio pentru testat discurile și multe titluri noi în portofoliu, care abia așteaptă să-și bucure noii proprietari, astfel că nu aveți niciun motiv să lipsiți. Plus ofertă la cafea (făcută la espressor): 5 lei, dacă veți cumpăra cel puțin un disc de la tîrg. Vă așteptăm pe 22 și 23 aprilie, între orele 11.30 și 20.00, pe strada Puțul de Piatră nr 10 

weekend 21-23 aprilie vinilarium

Palate deschise: Povestea palatului Marmorosch Blank – conferinţă cu acad. Georgeta Filitti – Vă invităm sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, la al doilea eveniment din seria PALATE DESCHISE PE CALEA VICTORIEI, cu acad. Georgeta Filitti, unul dintre cei mai iubiţi, carismatici şi erudiţi istorici români. 𝐈𝐧𝐟𝐨 & 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚 ☛ https://bit.ly/3m2KFTx

weekend 21-23 aprilie povestea palatului marmorosch

The Color Run Spectacolor București powered by Kaufland – Lumea spectaculoasă The Color Run se construiește din tone de pudră colorată și mii de inimi fericite care bat la unison. Regulile sunt simple: începi cursa de 5 km în haine albe, iar finish-ul te găsește super, super colorat și fericit! În 2023 te așteptăm să vii alături de noi la cea mai #spectacoloră cursă de alergare din București!

ÎNSCRIERI AICI: www.thecolorrun.ro/bucuresti

weekend 21-23 aprilie the color run

22 Aprilie – JAZÚ: New Me @ Palatul BragadiruJAZÚ este o formație de muzică NeoSoul cu un stil unic, care aduce o picanterie interesantă prin influențele lor din funk, soul și bossa nova. Utilizarea instrumentelor „organice”, cum ar fi caval, drimba, ocarina, linguri și inflexiuni vocale versatile, adaugă profunzime și originalitate sunetului lor. Versurile lor sunt poezie pură și muzica lor este bună, reușind să adune oamenii în fața scenei și să le lase cu amintiri memorabile. Temele principale abordate de JAZÚ sunt iubirea, libertatea, viața și emoțiile, toate exprimate prin intermediul muzicii și poeziei.

weekend 21-23 aprilie jazu la palatul bragadiru
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.