Los Amantes – gustul mexican

los amantes

Mâncarea mexicană este printre preferatele mele, așa că atunci când am auzit de un nou restaurant mexican în oraș, Los Amantes, trebuia neapărat să-l încerc.

Situat pe Calea Victoriei, la nr, 52, Los Amantes este un restaurant micuț unde găsești cu greu loc. Mi-a plăcut atmosfera de când am intrat, parcă m-a băgat în povestea mexicană, cu muzică, sombreros, pereți colorați, mese joase înconjurate de scaune cu design diferit. Mă simțeam direct în Mexic.

Am început așa cum se cuvine cu o margarita care a fost delicioasă, poate cea mai bună pe care am băut-o în restaurantele cu specific mexican, și am continuat cu o bere cu tequila.

Margaritas

Din punct de vedere mâncare, eu am tras lozul căștigător când mi-am comandat enchilada de vită. A fost puțin spicy, dar foarte bună, cu multă carne și legume. Și tacos au fost ce trebuie. Mie mi-au plăcut mult si jalapeno cheese balls.

Enchilada & Chimichangas

Am mai încercat și Burrito de pui și Chimichangas pablitos. Verdictul a fost ca sunt gustoase, dar e mai mult orez decât carne în ele și poate ar mai trebui lucrat puțin la proporții. De altfel porțiile sunt mari la Los Amantes, deci clar vă săturați din orice fel de mâncare, iar prețurile decente, cam la fel ca la restul restaurantelor cu specific mexican.

Burrito, Tacos & Jalapeno balls

În concluzie mă voi întoarce la Los Amantes, în special pentru atmosferă și margaritas care m-au cucerit iremediabil, dar și pentru a încerca și altceva de pe meniu.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.