Weekend fun (29 iunie – 2 iulie)

Ne asteapta un weekend canicular, in care sunt sigura ca majoritatea veti da o fuga la mare sau la munte, dar pentru cei care decid sa ramana in oras, evenimentele se tin lant:

Seri de Film UrbanEye la Anuala de Arhitectură’17 – UrbanEye face parte din programul Anualei de Arhitectura 2017. Timp de 3 zile, in perioada 28-30 iunie, suntem asteptati in Gradina Casei Universitarilor de la ora 21:30 cu 5 filme inspirate de tema Anualei: Resurse – construind responsabil.

Rooftop Cinema: Bucharest Shortcut Cinefest – Compozitie urbana cu apus si filme scurte marca Bucharest ShortCut Cinefest de vazut luna asta, chiar deasupra orasului. Ne gasim pe 29 iunie, cand se lasa seara peste Bucuresti, direct la Deschis Gastrobar, cu o selecție de cele mai bune 10 scurtmetraje din categorii diverse: fictiune / student film / documentar / experimental /music video. Intrarea este libera.

Younivers Summer Club Presents Eden Beats – Pool party cu muzica deep house la Youniverse Summer Club. Intrare 20 de lei.

Noapte la Ambasadă ★ ƒ v ℓ c r v м ★ OK Corral ★ Ovidiu Anton – Singura noapte din an in care se deschide intreg Centrul Ceh si Ambasada Cehiei, pentru o expozitie de arta contemporana, urmata de o petrecere in gradina de beton.

Shine Festival 2017 – 30 iunie & 1 iulie – Arenele Romane – Three Days Grace, Subcarpati, Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amara, Am Fost la Munte si Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur si Mouse N Monkeyz canta la festivalul Shine pe 30 iunie si 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti ! Bilete si abonamente gasiti si la intrare !

Bucharest Food Festival – Gourmet Edition – Luna IUNIE vine cu a doua editie de Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, unde, intre 30 iunie si 2 iulie in Herastrau, la Roaba de Cultura, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din Bucuresti, dar si din tara. Evenimentul va fi împartit in zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food sau Ice cream & Sweets Corner. Mai mult, alaturi de scena live, la Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, va exista si o altfel de scena, cea dedicata show-urilor de live cooking, care ii va initia pe vizitatori in tainele celor mai noi tehnici de preparare culinara.
Zaiafest 2017 – primul festival dedicat cramelor mici romanesti propune un ospat pe cinste, cu vinuri si mancaruri alese, la inceput de vara. Sa fie bine înțeles, ZAIAFEST nu este un targ de vinuri. Nu are loc intr-un hotel sau in vreun pavilion expozitional. Este un zaiafet cum se cuvine, ce scoate vinul la lumina, la soare, la iarba verde, il toarna molcom in pahare si il insoteste cu mancare bine mestesugita. ZAIAFEST este despre prieteni si despre conversatii purtate in tihna, la un pahar de vin bun.
nicecream.fm goes niteswimming – Singura petrecre care iti permite sa inoti noaptea in piscina Youniverse. Incepand la ora 18:00 pana la rasarit, pe muzica lui  Eddie C  sambata seara ne racorim. Intrare 30 de lei. Dress code: costum de baie.

Cabal05 Brodinski Tanner Ross Mark De Clive-Lowe Aquarius Heaven – CABAL este contextul diurn-estival ce reuneste prieteni cu o ardenta pasiune comuna pentru underground electronica cu reprezentatii LIVE, synth-infused. Urmarind echilibrul dintre minte, fizic si spirit, cele trei componente definitorii pentru experienta umana, conceptul CABAL poate fi descoperit pe Facebook, Instagram si in Gradina Botanica.Accesul se face DOAR prin inscrierea prealabila intr-o aplicatie unica, contactand unul dintre ambasadori.

T-shirt Fest 2017 – singurul festival din Romania dedicat exclusiv tricourilor, nascut din dorinta de a-i aduce impreuna pe toti cei care impart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar- tricoul, va avea loc weekendul acesta in cadrul FOOD HOOD (str. Selari, nr. 4).

Designer SALE – O singura zi, o data pe an – Sambata, 1 iulie, distractia si discounturile inedite isi dau intalnire in showroom-ul DRESSBOX, la cel mai mare eveniment de reduceri din an. Timp de o zi, ai ocazia sa cumperi din peste 200 de rochii si accesorii de designer la preturi speciale, reduse cu pana la 90%.

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.