Villa Vinea lansează pachetele de degustare cu cazare inclusă

V-am povestit acum ceva vreme de experiența mea la crama Villa Vinèa (articol aici). Ei bine, Villa Vinea redeschide sezonul vizitelor la cramă și propune turiștilor pachete complete de degustare și cazare, în colaborare cu unele dintre cele mai apreciate proprietăți din zonă – Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo sau Valea Verde Retreat. Prețurile pornesc de la 700 de lei pentru două persoane și le voi detalia mai jos.

Situată într-o zonă pitorească, Villa Vinèa se întinde pe o suprafață de 70 de hectare de vie, plantate cu 12 soiuri locale și internaționale, precum Fetească Regală, Fetească Albă, Gewürztraminer sau Chardonnay. Crama îi răsplătește pe toți cei care sunt dornici să îi descopere secretele cu o priveliște feerică, asupra Văii Târnavelor, râului și satelor învecinate, dar și cu arhitectura turnului impunător, care amintește de Transilvania medievală.

credits: Storyteller Labs

Terroirul impresionant, metodele de producție moderne și pasiunea celor doi vinificatori, Misi Dénes și Celestino Lucin–numit oenologul anului 2009, în Italia, conform publicației italiene Gambero Rosso-, facca vinurile Villa Vinèa să fie extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor. Așadar, Villa Vinèa îi invită pe toți cei care își doresc să afle secretele acestora să petreacă o zi relaxantă pe Valea Târnavelor.

villa vinea

Pachetele de degustare conțin degustări de vinuri premiate, realizate din cele mai apreciate soiuri destruguri ale zonei, brânzeturi și preparate din carne crud-uscată, realizate de producătorii locali. Pe lângă acest regal senzorial, propunerile de pachete cuprind și variante de cazare, ce includ mic dejun, acces la centre de relaxare, piscină sau SPA, în unele dintre cele mai elegante și fermecătoare proprietăți ale zonei-Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo sau Valea Verde Retreat.

credits: Storyteller Labs

Mai mult, ca povestea să fie completă, transportul este asigurat de la locul de cazare la cramă și înapoi. Cei care vor să profite de pachetele complete puse la dispoziție de către Villa Vinea, pot contacta reprezentanții cramei, la numărul de telefon 0744.205.193 sau pe email, pe adresa [email protected].

Pachete de tur al cramei, degustare și cazare 2022

Pachet Relax – 700 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 5 vinuri, asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Castel Haller 4* sau Butoiul Sasului 4* (1 noapte), acces la piscină, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur. Număr minim: 2 persoane. Pentru grupuri de 4-6 persoane: 300 lei / persoană.

Pachet Cunoscător – 900 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri (4 premium și 3 selection), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* / Butoiul Sasului 4* sauCastel Haller 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur. Număr minim: 2 persoane. Pentru grupuri de 4-6 persoane: 400 lei / persoană.

Pachet Avansat – 1.200 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri din gama Selection (Spumant Cuvée Celést, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Diamant, Fetească Neagră, Rubin, Contessa), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carnecrud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* sau Valea Verde Retreat 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur. Număr minim:2 persoane. Pentru grupuri de 4-6 persoane: 500 lei / persoană.

Eu zic să vă grăbiți și să rezervați un astfel de pachet. Eu abia aștept să iau gașca să-i duc la Villa Vinèa.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.