JAD Wellness – terapie cu pietre de jad

Am aflat de JAD Wellness de la niște prietene și am fost din start curioasă să aflu mai multe despre terapia cu pietre de jad. Știam de acele role de jad care fac minuni pentru ten, dar nu știam că există și o variantă care ajută la sănătatea întregului organism.

JAD Wellness folosește principii milenare provenite din Medicina Tradițională Chineză, veche de 5000 de ani, printre care: chiroterapie, presopunctură, termoterapie (cu raze infraroșii), cristaloterapie, aromaterapie, îmbinându-le cu tehnologia modernă a aparatelor de masaj unice în țară.

JAD Wellness

Eu am încercat mai multe din terapiile oferte de JAD Wellness și vreau să vă povestesc puțin despre ele.

Preferata mea este de departe Termoterapia cu raze infraroșii. Practic orice vizită a mea la JAD Welness începe cu 30 de minute de relaxare pe o salteluță de jad încălzită la aproximativ 50 grade Celsius. Jur ca e cea mai relaxantă experiență. La una din ședințe am ajuns foarte agitată din trafic, suparată din cauza unor probleme personale și stresată de la job, dar în acele 30 de minute am reușit, nu doar să mă deconectez de la tot, ci chiar să ațipesc (asta venind de la o persoană care se chinuie să adoarmă în fiecare seară). Printre beneficiile acestei terapii se numără și stimularea și îmbunătățirea circulației sanguine, relaxarea musculară totală și detoxifierea totală (curăță organismul de toxinele din stratul adipos).

termoterapie la JAD Wellness
Salteaua de Termoterapia cu raze infraroșii

Îmi continui vizita cu 40 de minute pe patul de masaj cu role din jad, pietre de turmalină și raze infraroșii. Acesta este la rândul lui încălzit la 50-60 grade celsius și în funcție de programul ales poate fi mai relaxant sau mai solicitant. Pietrele de JAD și turmalină încălzite te masează din cap până în picioare, pe mușchii paravertebrali care susțin coloana vertebrală. Acest tip de masaj este un remediu excelent pentru durerile de spate, scolioză, spondiloză cervicală, tasare de vertebre, dar ajută și la ameliorarea sau chiar eliminarea unor afecțiuni precum: insomnie, depresie, atacuri de panică, anxietate sau stres.

masaj la JAD Wellness
Patul de masaj cu role din jad, pietre de turmalină și raze infraroșii

Ultima parte a vizitei sunt 15 minute de masaj shiatsu de drenaj limfatic care este minunat pentru picioarele grele și umflate, dar și pentru circulația sanguină și care e întotdeauna bine venit la sfârșitul unei zile lungi, mai ales dacă am avut mult de umblat, sau de stat pe scaun, sau de condus.

masaj shiatsu la JAD Wellness
Masaj Shiatsu

Pot spune că am avut parte de aceste terapii, săptămânal, într-o perioadă destul de dificilă pentru mine, și chiar m-au ajutat să mă destresez, să dorm mult mai bine decât mă așteptam pentru această perioadă, dar și să ameliorez niște dureri de spate care persistă de ceva vreme.

Dacă vrei să testezi și tu serviciile oferite oferite de JAD Wellness, am pregătit un Giveaway pe Instagram cu 3 sesiuni pentru 3 norocoși, sau poți pur și simplu să îi suni la 0723 151 151 și să-ți programezi o ședință de test la centrul lor super Zen din Bld. Dimitrie Cantemir nr. 4, bl. 3C, sc. A, ap. 3, sector 4, Bucuresti (zona Piata Unirii / Sf. Spiridon). Mai mult, au și multe produse de masaj sau din jad de vânzare la fața locului. Eu am primit cadou o mască de jad care-mi ia durerea de cap oricând și ma gândesc serios să-mi cumpăr și acea rolă de jad pentru ten.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.