V for Vintage x Nu mai Port

Pe 7 și 8 octombrie, pasionații de modă și iubitorii de haine și accesorii vintage sunt așteptați la cea mai recentă ediție a târgului de obiecte preloved V for Vintage. Evenimentul, marca Nu mai Port & V for Vintage, va avea loc în incinta „The Villa”, situată în centrul Bucureștiului, pe strada Negustori nr. 16. Peste 30 de expozanți vor prezenta o selecție impresionantă de articole preloved & vintage. Pentru cei mici, evenimentul va găzdui ateliere interactive. Intrarea este gratuită.

Comunitatea – fenomen dedicată sustenabilității Nu mai port, fondată în 2020 și dezvoltată de Claudia Penda până la peste 50.000 de membri cu atitudine responsabilă față de mediu, împreună cu comunitatea V for Vintage, târgul de design contemporan și cultură vintage, organizează , în parteneriat, în weekendul 7-8 octombrie, târgul de articole preloved & vintage dedicat iubitorilor de shopping alternativ.
Clădire de referință, cu un trecut însemnat pentru literatura românească, respectiv locul unde a trăit și creat Dimitrie Bolintineanu, The Villa – spațiul ales pentru această ediție, îmbină eleganța și autenticitatea într-un mod care surprinde și completează perfect atmosfera unică a târgului.

Peste 2000 de vizitatori pasionați și interesați de stilul și eleganța atemporală sunt așteptați sâmbătă și duminică în intervalul orar 11-19, să descopere la cele 30 de standuri o selecție impresionantă de haine preloved și vintage.

Pentru cei mici, evenimentul va găzdui ateliere interactive, oferindu-le ocazia să-și dezvolte creativitatea și să se distreze în timp ce părinții vizitează standurile târgului. Printre atelierele și surprizele pregătite de organizatori se numără: atelier de modă, teatru, balet, dar și ateliere de limbi străine, de aritmetică mentală sau ateliere de art&crafts. Participarea este gratuită.
De asemenea, în cadrul târgului vizitatorii pot găsi cafea de specialitate, feluri de mâncare și gustări sănătoase.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.