City Grill introduce meniul de prânz de 34,9 lei

city grill meniu de pranz

Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc
potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obisnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească întâlnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.

Anul acesta, Grupul City Grill a introdus meniul de prânz de 34,9 lei cu două feluri de mâncare, disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 11-17 în toate cele 16 restaurante ale sale, iar acest meniu se schimbă lunar.

De exemplu, în restaurantele Buongiorno Italian în luna octombrie, Chef Alex Ilinca propune pentru felul 1 o alegere între supa cremă de conopidă, borș de cocoș, ciorbă de perișoare sau cartof cu macrou marinat. Pentru felul II, clienții pot opta pentru cod pane cu cartofi wedges, șnițel de vițel de lapte și piure, pizza sau burger cu giros de pui servit cu chips de cartofi. Orice combinație de 2 preparate din categoriile de mai sus costă 34.9 lei.

În plus, clienții care fac parte din comunitatea Out4food, pot accesa și oferta 5+1 la meniurile de prânz, respectiv la fiecare 5 meniuri de prânz consumate, al 6-lea este din partea casei. Tot ce trebuie să facă un client este să descarce aplicația Out4food și să se înregistreze.

Fie că vorbim despre rețetele emblematice sau orice alt preparat din meniurile restaurantelor Grupului City Grill, ingredientele folosite sunt cele mai bune pentru clienți. “Secretul” mâncărurilor din restaurantele Grupului City Grill sunt ingredientele proaspete, cu proveniența atent controlată și testată, fără adaosuri alimentare. De la cartofii prăjiți proaspeți, curățați și tăiați manual, la ouă din surse cage free și până la legume crescute în solarul propriu de lângă Târgoviște, filozofia pe care se bazează bucătarii Grupului este aceea de a extrage gustul natural al ingredientelor, pus în valoare prin asociere și condimente precum sare și piper.

În plus, În toate restaurantele din Grupul City Grill, în care se gătește zilnic pentru aproape 15.000
clienți, se reciclează uleiul, sticla, cartonul și plasticul și se reduce risipa alimentară prin campanii active.

Tu ai încercat meniurile de prânz din restaurantele City Grill?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.