5 terase perfecte pentru un brunch de vară

5 terase perfecte pentru brunch

Sunt mare fan al brunch-ului, mai ales vara, la o terasă cochetă. Din păcate nu ajung atât de des pe cât mi-aș dori, dar am facut un top 5 terase preferate pentru brunch, poate așa ma mobilizez și eu. 🙂

Simbio – Primul brunch pe aceasta vară, l-am luat la Simbio și a fost minunat să fiu din nou în grădina lor cochetă și boemă, plină de verdeață. Un Croque Madame și un caffe latte au fost brunchul perfect pt mine.

brunch la Simbio

Bread and Butter – Cu opțiunea de mic dejun toată ziua, terasa mica de pe Calea Victoriei, e perfectă pentru un brunch urban ca în Sex and the City.

Brunch la Bread and butter
sursa Facebook

B4 Market – Zona Floreasca e plină de bistrouri mici și dragute, dar mie mi-a rămas la suflet B4 Market, iar mâncarea arată delicios.

brunch la B4 market
Sursa Facebook

Suento – cu o grădina puțin mai mare, dar la fel de intimă și verde ca cea de la Simbio, dar și cu un meniu apetisant, Suento e perfect pentru un brunch de vară.

brunch la suento
Sursa Facebook

Berlin Braserie / Alt-Shift – Despre Berlin Braserie am scris aici, anul trecut când s-a deschis. Între orele 10:00 si 16:00, Terasa de la Control Club se transformă în Berlin Braserie, loc de late fruhstuck, băuturi și atmosferă relaxantă, un spațiu prietenos care servește și ca zonă de lucru.

brunch la berlin braserie
Sursa Facebook

Sunt curioasă, care sunt locurile voastre preferate pentru brunch în București?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Restaurant Popesti Leordeni

    Buna, foarte tari locatiile, recent am fost si eu prin Bucuresti si am gasit un restaurant micut prin Popesti-Leordeni, Il Bocconcino se numeste, am ramas surprins uimit de faptul ca are terase in interiorul unei locuinte dar descoperite si cu multa verdeata. Cu prima ocazie am sa vizitez iarasi acest restarant, de altfel mancarea a fost super gustoasa si ok la pret. Au un meniu destul de complex il puteti gasi pe site-ul lor ilbocconcino.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.