Weekend fun (recomandări 3-5 iulie)

recomandari weekend 14-16 august

Revenim cu seria articolelor de weekend. În primul weekend din luna lui cuptor, în București, evenimentele în aer liber revin la viață. Iată unde te poți distra zilele astea, dar nu uita să o faci responsabil și respectând normele de siguranță.

Street Delivery 2020 – ReSoluții pentru oraș – Cum 2020 este un an atipic și ediția de anul acesta este una specială, așa că ne răspândim prin tot orașul și facem un Street Delivery puzzle, prin cartierele orașului și recompus online. Proiecții de film pe acoperișuri, concerte în grădini, murale prin cartiere, intervenții urbane, turism pe biciclete, ateliere post-izolare, vernisaje de artă în scări de bloc, balcoane deschise și multe alte forme de reziliență civică își vor găsi locul și oamenii într-un București al ReSoluțiilor.

weekend 3-5 iulie
street delivery 2020

Teatru sub Lună #6 – Festivalul reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, blues sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume, sculptură sau o lansare de carte. Totul pe durata celor 12 zile de festival: 3-26 iulie, de vineri până duminică, 18-22
Program pe www.teatrusubluna.ro

weekend 3-5 iulie
festivalul teatrul sub luna

Summer In The City, Ep. 1 – Seria de evenimente SUMMER IN THE CITY începe cu proiecția filmului “Motherless Brooklyn” (2019), prezentat de doamna Irina Margareta Nistor. Evenimentul se desfășoară în aer liber și respectă toate normele în vigoare referitoare la distanțarea socială. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin  www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. 

weekend 3-5 iulie
summer in the city cinema in aer liber

Concert Alex Ștefănescu / Riviera Park – De la emisiuni concurs precum Vocea României, Românii Au Talent sau iUmor și până la mari scene din București sau din țară, Alex Stefanescu se integrează perfect, distrează și încântă pe oricine, prin muzică, versuri deștepte, carismă și umor. Îl puteți vedea sâmbătă la Riviera Park.

weekend 3-5 iulie
concert alex stefanescu la Riviera Park

SummerBreeze GarageSale/LOTT@ Monteoru – Pregătiți pentru noi ediții de vânat comori? Vă așteptăm la Garage Sale în aceasta vară, în micul colț de rai ce este Grădina Monteoru (Calea Victoriei 115), la umbra copacilor centenari.
Haine Vintage, Accesorii handmade&vintage, decorațiuni, creații inedite ale noului val de designeri și multa inspirașie, vă așteaptș la preșuri (foarte) prietenoase.

weekend 3-5 iulie
garage sale la monteoru

El Negro (Acoustic) LIVE / Herăstrău Vibes / Berăria H – Vineri – 3 iulie – cântăm și ne distrăm cu El Negro la cel mai mare chill party din oraș, lângă lacul Herăstrău, pe terasa Berăriei H.

weekend 3-5 iulie
concert el negro la beraria H

Saturday’s Pajo Vibe – Live music & friends#MuzicaLive  la  #PajoGarden. Când? Sâmbătă, de la ora 20:00, pe terasa lor superbă. Pizza la vatră, paste, burgeri, salate, fripturi, deserturi sunt doar căteva dintre preparatele din meniul lor care abia așteaptă să vă surprindă plăcut papilele. Nu lipsesc nici berea rece, vinurile alese & cocktailurile delicioase.

weekend 3-5 iulie 
live music la pajo garden

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.