Ziua Necunoştinţei – one man show cu (şi de) Alex Ştefănescu

“Ziua necunoştinţei” este un one-man show / concert, compus si sustinut de tanarul si extrem de talentatul actor, Alex Stefanescu. Ai zice ca un spectacol cu un singur protagonist, care dureaza o ora si un pic, ar putea fi plictisitor, dar eu personal, nu stiu cand a trecut timpul si chiar mi-as fi dorit sa mai continue.

Alex, la doar 28 de ani, face parte din generatia tinerilor actori foarte promitatori din industrie, are un sarm dezarmant, un umor foarte inteligent, iar versurile sale sunt absolut geniale.

Acompaniat de chitara sa acustica, Alex te poarta intr-o <<calatorie muzicala pe strazile sufletului uman-urban, in ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop si multe altele, in incercarea de a gasi raspunsuri la intrebari profunde precum: “Voi reusi sa-mi implinesc visurile?”, “Ce este dragostea si de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce isi pozeaza oamenii mancarea?”>>, dupa cum declara chiar el. 

Eu, pe Alex, teoretic il cunosc din liceu… Practic, l-am redescoperit recent .

Si pentru ca merita sa-l descopere cat mai multa lume, va las aici o mostra din show-ul scris si interpretat integral de el:

Pentru o portie completa de ras, plans si trairi de tot felul, va recomand din suflet sa mergeti sa vedeti show-ul intreg!

Si daca v-am deschis apetitul pentru un spectacol inteligent, amuzant si diferit de orice altceva ati vazut pana acum, sambata asta, 25 Februarie, il puteti vedea pe Alex la Unteatru. Detalii despre eveniment, mai jos sau aici:

► Pret Bilet: 35 lei

► ► Rezervari [email protected]
sau sms la numarul 0721268516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)

► ► ► Bilete online: https://goo.gl/JCIcUY (TOMTIX) //https://goo.gl/Egvp8Q (MYSTAGE)

/// Biletele digitale iti sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesita printare. Nu mai este necesara rezervarea prin sms/e-mail/telefon

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.