World of Instagram

Instagram este una dintre cele mai mari platforme de social media din lume. Daca inainte se zicea ca nu existi, daca nu esti pe Facebook, acelasi lucru se poate spune acum despre Instagram.

La un moment dat am citit chiar si un studiu, care spunea ca, pentru a avea o zi mai buna si mai optimista, in loc de Facebook, mai bine scrollezi Instagramul timp de 5 minute, pentru ca, spre deosebire de Facebook, pe Instagram gasesti in general lucruri , locuri si oameni frumosi, fara stiri, texte sau postari negative care iti pot distruge ‘zenul’. Din pacate nu toata lumea intelege aceasta platforma si nu stie cum sa se foloseasca de potentialul ei la maxim.

Evenimentul World of Instagram a fost creat tocmai pentru a ne ‘invata’ cum functioneaza aceasta platforma si care sunt beneficiile ei, atat pentru utilizatorii obisnuiti, cat si pentru brandurile de renume.

Prima editie dintr-o serie de evenimente pe aceasta tema, va avea loc joi, 23 martie, la ora 18:30, in incinta magazinului F64, si este dedicata ‘instagram-eritelor’, pentru ca ele reprezinta majoritatea pe aceasta platforma, dar si pentru ca suntem in martie,  aka ‘luna femeii’.

Structura evenimentului este urmatoarea:

18.30-19.00 Primirea invitatilor

19.00-19.40 Workshop: Lumini, setup + practica – Fotograf F64

19.40-20.10 Secrete Instagram- hashtag-uri, ore potrivite, cum cresti nr de followeri, noutati- Instagramerul @yesmyfriend

20.10 – 20.40 Campanii Instagram Ana Matei – Digital Marketer

20.40 – 21.00 Fotografii, activari produse, networking

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie. Eu voi fi cu siguranta acolo, pentru a afla niste tips  & trick, dar in acelasi timp ofer una, unei instagram-erite pasionate care imi urmareste profilul @oana_ral. Intra pe profilul meu si cauta poza de mai sus pentru a afla ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia invitatiei.

Realizarea si implementarea acestui proiect educativ este posibila datorita sponsorilor care s-au alaturat si sustin evenimentul: F64, Kiehl’s Romania, Douglas, Topline, Strongbow si Mort Subite!

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.