Re:Modelier – burger & salad bar

De aproximativ 2 ani sunt fan Modelier si burgerii sai, iar cand am auzit ca se extinde si mai deschid un bar, un pic mai central, am fost foarte curioasa sa vad daca pastreaza si retetele de succes.

Situat foarte aproape de Piata Victoriei, pe strada Gina Patrichi, la nr. 3, Re:Modelier este mai mic decat primul Modelier si fara spatiu afara, dar in acelasi timp este mult mai intim si cu un decor minimalist si hipsteresc.

Noua sigla

Mesele

Meniul este limitat, dar este cu siguranta unul dintre cele mai creative pe care le-am vazut in ultima vreme. Dupa cum se vede in pozele de mai jos, iti poti crea singur burgerul sau salata, alegand din ingredientele de pe foi. Iar paleta de ingrediente este atat de variata incat iti permite sa-ti pui creativitatea la lucru.

DIY burger

DIY salata

In cazul in care te simti lipsit de inspiratie, pe langa meniul DIY, exista si un meniu cu variante gata asamblate, plus meniu de mic dejun, desert si bauturi:

Mic dejun & desert

Ce mi-a placut si mai mult este ca pot comanda burgerul si fara chifla, in cazul in care as fi la dieta si n-as manca deloc carbs.

Eu am incercat vita Jamaica cu extra spices, care este delicioasa, branza gouda, ceapa caramelizata, sweet chilli, ciuperci sote, baby spanac, rosii si bacon si am fost extrem de multumita.

Burgerul clasic, creatie proprie

Cu alta ocazie am luat fara chifla, aceeasi vita Jamaicana, cu avocado, ardei, rosii, ceapa caramelizata si blue cheese, din nou foarte bun, dar avocado cam necopt si blue cheese ma asteaptam sa fie putin topita, in loc de proaspata.

Burger fara chifla

Salata inca n-am incercat-o, dar cu siguranta urmeaza.

Din punct de vedere al bauturilor, eu am baut vin alb Corcova de fiecare data, insa prietenul meu a incercat o bere nefiltrata. N-a fost cea mai fericita alegere, pentru ca era mai mult blonda decat nefiltrata. In schimb Zaganu este la fel de buna ca de obicei. Exista si o serie de limonade si sucuri naturale destul de interesante si care aratau bine, pentru cei ce prefera ceva fara alcool.

De asemenea am observat ca exista optiunea de coffee to go direct de la bar, ceea ce e sigur foarte util pentru cei care lucreaza in zona.

Barul

Avand in vedere ca spatiul este destul de mic, servirea este foarte buna, mancarea vine repede, iar fetele sunt foarte amabile si raspund la orice intrebare.

In concluzie, pentru mine e un loc perfect de iesit cu prietenii la un burger bun si un vin, si a intrat pe lista locurilor accesibile pentru toata lumea, din punct de vedere al locatiei si al preturilor.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.