Weekend fun (recomandări evenimente 3-5 iunie)

festivaluri august septembrie

Un nou weekend de vară cu multe evenimente ne așteaptă:

SAGA Festival 2022 – Pe mine mă găsiți în weekend la Saga Festival, care începe vineri într-un concept grandios, cu mii de metri pătraţi de leduri, lumini şi efecte speciale pe Arena Națională.

weekend 3-5 iunie saga

Bazaar de Vară – 4-5 Iunie – o nouă ediție Apolla Events, un nou târg în cadrul căruia susținem și promovăm micile afaceri locale, la CoOperativa bar, pe str. Icoanei nr 86. Vom avea acces și la grădina superbă pentru a ne bucura de vreme frumoasă cu soare și voie bună. Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pentru a vă răcori, iar restaurantul de pe terasa din spate este deschis cu mâncare delicioasă toată ziua.

weekend 3-5 iunie bazaar de vara

Evenin’ Jazz – Unora le place jazz-ul. Sorina Rotaru pleacă într-o călătorie muzicală şi se opreşte în epoca de aur a Hollywood-ului, apoi face un ocol prin repertoriul brazilian, în paşi de bossa nova şi samba. Călătoria se încheie cu aranjamente în stil contemporan. Totul la Grădina Alhambra.

weekend 3-5 iunie gradina alhambra

1 zi la Cabana Mălăiești #12 – Sâmbată, 4 iunie, pornim într-o excursie de 1 zi la cea mai îndrăgită cabană din munții Bucegi – Cabana Mălăiești, unde razele soarelui care se joacă pe platoul muntos transformă locul într-unul de basm. Costuri și detalii pe site-ul Hai să socializăm.

weekend 3-5 iunie hai sa socializam

Târg de viniluri Paradis Paradis – The record fairy is back la Control Club în acest weekend ci viniluri pesntru pasionați!

weekend 3-5 iunie paradis paradis

DoarMuzica – Sunt tineri, pasionali şi pasionaţi de muzică. Cântă de la vârste fragede şi nu s-au oprit de atunci. Monica Odagiu şi Vlad Nicolici vin în premieră pe scena Grădinii Alhambra, pentru un show cu voce, chitară şi pian, în acest weekend, sâmbătă seară. Piesele tale preferate, readuse la viaţă în interpretarea a două voci fresh şi cuceritoare.

weekend 3-5 iunie doar muzica gradina alhambra

Yoga în Parcul Circului cu Adelina – Ne întoarcem în luminiș cu yoga blândă în natură.N-ai nevoie de prea multe decât de deschidere, dorință de conectare cu tine, cu corpul tău fizic și cu natura înconjurătoare. Detalii în eveniment.

weekend 3-5 iunie yoga in parc

VUNK #cantainPARC | Grădina Urbană Herăstrău – Primul concert VUNK în Herăstrău are loc duminică, pe 5 Iunie, într-o frumoasă zi de primăvară călduroasă!

weekend 3-5 iunie concert vunk
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.