Weekend fun (recomandari 9-11 nov)

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Ne asteapta un weekend linistit. Mai putine party-uri si mai multe targuri si evenimente de zi.

„Ziua Necunostintei”, concert Alex Stefanescu – „Ziua Necunostintei” este un concert/one-man show cu actorul Alex Stefanescu si chitara lui acustica. El iti propune o calatorie muzicala pe strazile sufletului uman-urban, in ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop si multe altele, in încercarea de a gasi raspunsuri la intrebari profunde precum: “Voi reusi sa-mi implinesc visurile?”, “Ce este dragostea si de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce isi pozeaza oamenii mancarea?”.

Ziua Necunostintei de Alex Stefanescu

1st Year Anniversary Party – A trecut un an de cand s-au deschis portile Joben Bistro Bucharest! Fii alaturi de ei la aniversarea unui an de munca facuta cu pasiune si cu drag,  vineri de la 22.00, cu palarii cu tot! Jos palaria!

Joben Bistro aniversare 1 an

Deep in the Grass w/ Rodriguez Jr. LIVE (indoor edition) – It’s always Summer somewhere. Decor de outdoor, ca cea mai verde zi de vara, dar indoor. Nu se aud pasarele, dar se aude Rodriguez Jr., masterul eclectic de la mobilee, cu un live set de exceptie. Se aud si deep dreamerii Bross, Alex & Mircea Babescu si Adrien alaturi de partea melodioasa a lui Dobrikan. Suntem la Deep in the Grass.
Inconjurati de verdeata si de cei mai buni prieteni dansam pe 9 noiembrie la World Trade Center, de la ora 22:00.

Deep in the Grass

Greetings Sugar Party at J’ai Bistrot – Prietenii pun Muzica la J’ai – Stefan Eremia si Gabriel Kirmaier
Greetings Sugar Party, vineri, 9 noiembrie, ora 21:00
Stefan Eremia si Gabriel Kirmaier s-au cunoscut la o petrecere cu manele. Manelele nu era viata lor, asa ca n-au stat, ci s-au apucat de compus muzica impreuna. Nici DJ-eala nu e viata lor, dar in J’ai o sa stea, vineri 9 noiembrie, de pe la 9 pana noaptea tarziu, si o sa puna muzica mai obscura si mai putin obscura, pentru toate varstele si urechile, de la 120-190 bpm, de dans si dans foarte rapid.

Greetings sugar party la J'ai Bistrot

Targ Ozosep – ediția noiembrie 2018 – Targul gastro-cultural Ozosep revine in Bucuresti! Produsele de cea mai buna calitate din zona Harghita si imprejurimi va asteapta cu drag, aduse de mici producatori. Vom gati gulas iar kürtős-ul va fi si el de nelipsit. Asteptam revederea si sa savuram impreuna atmosfera specifica a micului targ Ozosep :)!

Targ Ozosep

Designers Fair #5 – Etajul Designerilor Romani este un magazin conceptual ce ofera expunere unor tineri talentați designeri romani si uneste alaturi, prin evenimentele pe care le organizeaza, o comunitate de oameni care iubesc moda ridicata la rang de arta si articolele create hand-made cu multa pasiune si atentie la detalii, unicitatea prin diversitate! Sambata 10 noiembrie | 11:00 – 19:00 si Duminica 11 noiembrie | 11:00 – 19:00 la Etajul Designerilor Romani: blvd. DACIA 39, etaj 1, intrarea pe langa covrigaria Luca! Intrarea gratuita!

Designers fair 5

V for Vintage – targ de design contemporan si cultura vintage – Pe 10 si 11 noiembrie, V for VINTAGE, targ de design contemporan si cultura vintage, conecteaza creativii locali si colecționarii cu cea mai mare comunitate de pasionati de design si cultura vintage din Romania. Unde? La Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35).

V for Vintage

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2018 – Esti pasionat de publicitate? Vino pe 10 noiembrie la Beraria H pentru o noua editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate. Incepem cu un show de stand-up comedy prezentat de Mihai Bobonete, apoi continuam cu proiectia spoturilor publicitare, prezentate in premieră publicului din Romania.

Noaptea devoratorilor de publicitate

Sophisticat Yard Sale – Se anunta editia lunii Noiembrie la etajul celui mai cool Gastropub din Centrul Vechi, Distrikt 42. Hai la o sesiune de cumparaturi la preturi prietenoase si negociabile.

Sophisticat yard sale

Music & Dinner – Sambata, 10.11.2018, incepand cu ora 19:00, 14thLANE ne asteapta alaturi de Gentleman Chef sa ne bucuram de cele 14 specialitati pregatite cu pasiune.

Music & dinner la 14thLane

Eat Local – Gourmet Brunch – Brunch de duminica cu gusturi faine de toamna si ingrediente insotite de povesti de cultura gastronomica din sudul Romaniei. Produse locale si retete din Muntenia si Dobogea. Incepem la ora 11:00 si mancam impreuna pana la ora 14:00. Printre bucate lansam si un apel de gazde pentru evenimentele de cultura gastronomica din 2019 din seria Muntenia Brunch si Dobrogea Brunch.

Mananca local in Bucuresti Gourmet Brunch

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.