Weekend fun (recomandari 2-4 nov)

Recomandari weekend 2-4 nov

Multe evenimente faine au loc in acest weekend, de la party-uri la concerte sau conferinte si workshopuri, avem de unde alege:

Halloween Circus 2018 edition by BankersNightOut – The Halloween Circus este in oras, asa ca ia-ti masca, sabia sau matura si hai la Fratelli Studios, vineri incepand cu ora 23:00.

Bankers night out Halloween Circus

Targ de Sfintii Mihail si Gavril | Muzeul Taranului – Muzeul Taranului marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului, invitandu-si publicul la Targul de Sfintii Mihail si Gavriil unde, timp de trei zile, de vineri, 2 pana duminica, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineata pana la 6 seara, 60 de mesteri, anticari si artisti vin din toata tara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an.

De asemenea, publicul cinefil este asteptat la a 4-a editie a Festivalului International Antropologic Culese din Balkani 4.0., in perioada 1-4 noiembrie, la Cinema Muzeul Taranului & Clubul Taranului, cu intrare libera ca pasarea cerului.

Targ de Sf Mihail si Gavril

Culese din balkani

BFA | Spotlight Edition – Intre 1 si 3 noiembrie Bucharest Film Awards devine experienta care le cuprinde pe toate. De la filme de arta, la tehnologie si experimente cinematografice care sa te surprinda. Realitate virtuala versus emotia in stare pura.
Scurt si lungmetraje, descoperite prin intreaga lume isi gasesc locul la inceput de noiembrie pe ecranele de la unteatru si Carturesti.

Bucharest Film awards spotlight edition

SUB FOCUS djset & ID la arena dnb 10 ani – Vineri, 2 noiembrie, Arenele Romane sarbatoresc 10 ani de petreceri arena dnb. Invitatul special este SUB FOCUS, care va urca pe scena impreuna cu ID. Alaturi de ei ii vom vedea si pe Grid, Inflex, Sour, BTA si IVN, cu VLC si Noetic la visuals.
Petrecerea are loc la Arenele Romane in cort incalzit.

subfocus dj set la arena dnb 10 ani

PIANO MUSIC & Dinner – Sambata, 3 Noiembrie incepand cu ora 20:00, 14thLANE te astepta alaturi de ei sa traiesti o experienta culinara inedita. Alaturi de Gentleman Chef vei intalni gusturi pierdute, arome de care sigur ti-a fost dor, toate acestea fiind parte a unei povesti pe care cu siguranta iti vei dori sa o retraiesti.

Piano Music & dinner la 14lane

Retrospectii. Filme din Interbelic – In cadrul acestui eveniment va fi proiectata o selectie de filme din Arhiva Nationala de Filme, care reda specificul socio-cultural al perioadei interbelice romanesti. Filmele propuse pentru vizionare au o legatură istorica si culturala cu momentul 1918 si posteritatea lui imediata, constituindu-se intr-un fel de „martori” ai epocii.

 

Filme din interbelic

Targ de Viniluri // Manasia – Primul targ de viniluri la Manasia, dupa o lunga pauza, aduce impreuna mai multi colectionari si pasionati de viniluri din Bucuresti. Ne vedem la Manasia Hub, sambata si duminica, pe 3-4 Noiembrie, intre orele 12:00-20:00 cu: MadPiano, Gramofon Records, Paradis Paradis, Țaca Placa si multi altii.
Veti gasi muzica noua si veche de toate genurile si stilurile. Muzica va canta non-stop pe timpul zilei.

Targ de viniluri Manasia

MakeUp Fest 2018 – MAKE-UP FEST este un eveniment dedicat integral machiajului, conceput pentru a-i reuni pe profesionistii din domeniu dar si pentru a trezi interesul marelui public.

Make up Fest 2018

Creativo de Toamna 2018 – #Creativo este un eveniment creat in spirit urban, care reuneste pasionati de moda, design, stil, handmade. Isi propune sa ajute participantii sa faca primii pasi in industria modei, prin insusirea unor abilitati practice, sub indrumarea unor traineri cu vasta experienta in domeniu.
Cea de-a 6-a ediție a #Creativo, cel mai mare eveniment din Romania croit pe masura pasionatilor de moda, va avea loc in perioada 3-4 Noiembrie 2018, la ARCUB (Str. Lipscani 84-90).

Creativo de toamna

Appétit Social ☆ Plaisir des Sens – Un nou party, marca Nuit Sociale la Si-Lounge. Exclusive, classy, posh, gourmet. Pour les gourmands.

Apetit Sociale Plaisir des sens

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.