Weekend fun (recomandari 9-11 aug)

recomandari weekend 15-17 noiembrie

Ne așteaptă un weekend canicular, așa că dacă n-ați fugit deja la mare sau la munte vă puteți răcori la un pool party sau la Summer Well.

Make it hot, let the needle drop ▼ vinyl sub viță de vie – Căldura se pare că ne-a obișnuit cu prezența ei ?, iar ploaia a rămas în pană de idei.

Noi încî nu ?, așa că la sfârșit de săptămână încingem la platane spiritul, cu discuri lejere, de vară. Tot weekendul la Jacq Pot .

Make it hot, let the needle drop la Jacq Pot
weekend 9 11 aug

Festivalul Turcesc 2019 Herăstrău – Festivalul Turcesc se întoarce în București! Cu mai multă energie și multe surprize! Va fi o experiență unică în parcul Herăstrău, de pe 8-11 August!

Festivalul turcesc 2019
weekend 9-10 aug

Paella și Sangria – Sâmbătă seara frigem fructe de mare proaspete,orez si curry și le așezăm lângă o carafă aburidă de sangria la Copper’s Pub !!!

Paella si Sangria
weekend 9-11 aug

Summer Well Festival 2019 – Ediția cu numărul 9 a festivalului ca o vacanță, Summer Well are loc în acest weekend, ca de obicei, pe domeniul Știrbei.

Summer Well 2019
weekend 9-11 aug

Ibiza Party la Magic Place Aqua Park – Una din cele mai cunoscute destinații de clubbing și petreceri este cu siguranță Ibiza. În weekendul 10 – 11 august ne distrăm și noi pe ritmuri super hot, aici la Magic Place Aqua Park, pentru că te așteptăm la IBIZA PARTY!

Ibiza party la magic place aqua park
weekend 9-11 aug

THE PAELLA & WINE FESTIVAL 2019 – Anul acesta, zilele de 10 și 11 august cu siguranță au gust: pe terasa Beraria H are loc mult așteptatul THE PAELLA & WINE FESTIVAL – ediția a 2-a!

Vei putea să te bucuri iar de cea mai bună Paella din oraș, gătită chiar sub ochii tăi, într-un decor superb de Herăstrău.

Vei putea “să deguști” din nou vinurile atent selecționate pentru colecția de festival, să meargă la fix cu delicioasele tipuri de Paella pe care ți le vor pregăti.

Paella and wine festival
weekend 9-11 aug
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.