Weekend fun (recomandari 6-8 sept)

recomandari weekend 15-17 iulie

Deși a venit toamna, evenimentele de weekend în aer liber încă se țin lanț. Tu ce planuri ai în acest weekend?

The Carnival 2019 – Dacă anul trecut ai încercat tot ce era inclus în meniu până ai descoperit ce vrei, de data asta știi cu ce începi! Pentru că abia ai prins gustul după trei ani de f̶e̶s̶t̶i̶v̶a̶l̶ Carnaval, ediția asta vine cu #OneExperienceToTaste. Trei zile de senzații care îți pun simțurile la încercare, cu arome din toate colțurile lumii, cu preparate care-ți fură mințile și pe care le regăsești după prima înghițitură.

the carnival 2019 la romexpo
weekend 6-8 sept

End of Summer SALE Party | Lansare Monogramare – Pe 7 Septembrie, între orele 10AM – 8PM, veți găsi discounturi de până la 70% pentru o parte din cele mai îndrăgite piese IUTTA.

End of summer sale party Iutta
weekend 6-8 sept

MAUVE Wine Experience III – Festival de muzica si film – În perioada 6-7 septembrie 2019 are loc cea de-a treia ediție a unui festival unic de muzică și film în mijlocul viei Tohani România. La doar o oră și jumătate de București, în plină perioadă de cules, MAUVE – Wine Experience aduce publicul în inima naturii, pentru două seri memorabile de toamnă cu plimbări prin vie, concerte, proiecții de film, degustări de vinuri, concursuri de cules și de fotografie și multe alte experiențe speciale.

Mauve Wine Experience - festival de muzica si film
weekend 6-8 sept

1 Festival cu Fructe de Mare – Autumn Edition – 2019 – Vine toamna, bine-mi pare! În weekend-ul 5-9 Septembrie ne vedem la ? ???????? ?? ?????? ?? ???? (ediția a V-a) – o experiență culinară inedită transformată deja în tradiție. ?????
Ca de obicei, te așteaptă 4 zile de sărbătoare cu muuulte feluri de mâncare pe care le pregătim LIVE, chiar sub ochii tăi.

1 festival cu fructe de mare 
weekend 6-8 sept

Appletone Party 2019 – Rezervă-ți în calendar data de 7 septembrie pentru #AppletoneParty2019 #RecoltaUrbană #CiderFest pentru cea mai cool petrecere a toamnei.
După primul cheers cu Strongbow, dansează alături de noi pe muzica artiștilor preferați. Am pregătit pentru tine două scene cu muzică din belșug, demnă de #RecoltaUrbană. The Motans, Helen, Parov Stelar, Vinyl, Rum, Tapas & Wine, soundopamine sunt artiștii pe care îi vei întâlni pe Main Stage. La Water Stage te așteaptă Ufe, Alt Om și Sauce!

Appletone party 2019
weekend 6-8 sept

Funk Rock Hotel 15 * Parazitii * Alternosfera * OCS * EMIL – Funk Rock Hotel revine în forță cu a 15-a ediție de muzică pentru suflet. ? Ediția din acest an promite un show energizant, așa cum v-ați obișnuit deja, cu artiști pe măsura publicului nostru! Cele mai dure riff-uri metal care se confruntă și se îmbină cu sounduri electronice, punk, hip-hop și raggae vor răsuna pe scena Funk Rock Hotel.

Funk Rock Hotel 15
weekend 6-8 sept

HeyDay Music Festival 2019 – Primăria Capitalei, prin creart, te invită pentru al patrulea an consecutiv la HeyDay Music Festival, între 6 și 8 septembrie, în Parcul Izvor!
Cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România celebrează 50 de ani de la Woodstock, printr-o ediție specială flower power și îți aduce muzica artiștilor legendari: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd, Queen, ABBA, The Beatles și mulți alții.
Arată ca ei, cântă ca ei, dansează ca ei, într-un cuvânt, HeyDay!

Hey day Music festival 
weekend 6-8 sept

El Negro @Nights By The Lake – Sâmbătă – 7 septembrie – El Negro revine pe terasa Berăriei H, alături de vibrațiile reggae cu care te-a obișnuit și care îți plac atât de mult. Accesul este gratuit, iar rezervarea locurilor este recomandată!

El negro nights by the lake 
weekend 6-8 sept

Rooftop de toamna la Dialogue MNAC – Filă cu filă, petrecere cu petrecere, se scrie povestea We Are Golan, o poveste ce va dăinui pentru totdeauna, precum amintirile frumoase. Hai împreună pe 8 septembrie să mai adăugăm un capitol, de această dată privind apusul de toamnă, de sus, de la înălțime, pe MNAC cu Andre Rizo,NoID, PoL , YONGU, BogThe, Leonard.

Rooftop de toamna pe MNAC
weekend 6-8 sept

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.