Weekend fun (recomandări 13-15 sept)

recomandari weekend 21-23 august

Ne așteaptă un weekend plin de festivaluri și evenimente dedicate toamnei:

Anii ’90 în sufrageria FratelliL’Ondine ne invită, vineri seara, la un party stil anii ’90 pe terasa Fratelli.

Anii 90 in sufrageria Fratelli
weekend 13-15 sept

?????????? : 4?? ??????? – Ajuns la a patra ediție, ?????????? ????? ??????????? ???? ???????? va avea loc în perioada 12-15 septembrie 2019, în mai multe locuri din București. Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil la www.dokstation.ro/program iar biletele pot fi achiziționate prin Eventbook.ro.

DokStation editia 4
weekend 13-15 sept

Mexican Fest ∞ lângă Lacul Herăstrău – Între 14 și 16 septembrie, vă așteptăm să petrecem în stil mexican pe terasa Orașului Cu Chef De Viață – Beraria H .
Vor fi pregătite cele mai interesante mâncăruri și băuturi mexicane care vă vor oferi o experiență de neuitat, chiar pe malul lacului Herăstrau.
Cea mai mare trupa de mariachi din România – Los Platanos vor deschide festivalul, plini de energie și voie bună, vineri – 14 septembrie.

Mexican fest la Beraria H
weekend 13-15 sept

Picnic Nefiresc in Parcul CismigiuNefiresc organizează, sâmbătă, 14 Septembrie un picnic in cel mai vechi parc din capitală, Cișmigiu, eveniment ce se anunță a fi plin de surprize și voie bună.

Picnic nefiresc in cismigiu
weekend 13-15 sept

WishFest Festivalul Lampioanelor pe Apă – WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, se întâmplă în București între 14 – 15 septembrie.
Vino să luminăm împreună Lacul Floreasca!
WishFest este festivalul celor care cred în dorințe, celor care vor să se conecteze cu alți oameni creativi și vor să se bucure de un moment de pace și liniște.
Muzică live, Live Cooking Record Mondial și Plimbări cu Vaporul!
Timp de două zile ne întâlnim într-o atmosferă de festival să aprindem lampioane create din hârtie de orez și să le dăm voie să plutească pe Lacul Floreasca.

Wishfest - festivalul lampioanelor pe apa
weekend 13-15 sept

Festivalul Vinului Moldovei în România 2019 – ,,Festivalul Vinului Moldovei – Creat pentru a fi savurat” revine la Snagov!
Pe 14 și 15 septembrie te așteptăm, în același minunat spațiu natural, departe de agitația Bucureștiului, la cea de-a doua ediție a primului eveniment din România dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova.

Festivalul vinului Moldovei in Romania la Snagov
weekend 13-15 sept

Festivalul de Bun Must și Pastramă după Gust! – Mustul și Pastrama vor da startul celei mai mari petreceri din București, la FESTIVALUL DE BUN MUST ȘI PASTRAMĂ DUPA GUST, în perioada 12 – 15 septembrie în Parcul Național!

Festivalul de bun must si pastrama dupa gust
weekend 13-15 sept

Concert byron – Pe 14 septembrie, încheiem cel de-al șaselea sezon al Grădinii cu filme cum nu se putea mai frumos: cu capul în nori și un concert byron!

concert Byron la gradina cu filme
weekend 13-15 sept

Sci+Fi FEST 2019 – Singurul festival de știință și imaginația din Europa are loc in acest weekend la ParkLake Shopping Center .
ȘTIINȚĂ, TEHNOLOGIE, ASTRONOMIE, LITERATURĂ
Roboți, Telescoape, VR, Realitate Augmentată, Concursuri,
Știință distractivă și experimente pentru copii

Sci-fi fest
weekend 13-15 sept

It’s a Must and Wine – Tradițional vorbind, pe 14 si 15 septembrie la CoOperativa se pregătește must stors la fața locului și pastramă făcută în tihnă pe grătar. Pe terasă se pregătește o degustare de vinuri unde vei putea afla de la sommelierul de la Crama Viișoara povestea fiecărui soi.

It is a must and wine
weekend 13-15 sept
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.