Weekend fun (recomandări 4-6 oct)

recomandari weekend 21-23 februarie

Ne așteaptă un weekend rece de toamnă, evenimentele s-au mutat in mare parte indoors. Iată recomandările mele pentru acest weekend:

Art Safari 2019 – Vino la cea de-a șasea ediție a Pavilionului de Artă București, un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal, cu lucrări de Nicolae Tonitza, Pavilionul Central cu expoziția Repvblica, realizată ca o privire antologică și analitică asupra sculpturii din România, în perioada 1800-2019, Pavilionul Supercontemporan „Young Blood. Arta timpului tău”, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București.

Art Safari așază Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

Art Safari 2019
weekend 4-6 oct

Art Flow Festival – Following Orpheus | 4-6 octombrie 2019 – Festivalul de artă ”Art Flow Festival – Following Orpheus” debutează în peisajul cultural bucureștean cu prima ediție dedicată uneia dintre cele mai importante figuri a mitologiei Greciei – Orfeu – personaj a cărui imagine a căpătat nenumărate forme în artă și cultură, inclusiv poezie, film, operă, muzică și pictură, personaj care a devenit cu timpul arhetipul artistului.

Festivalul de artă ”Art Flow Festival – Following Orpheus” este un eveniment ce creează un spațiu alternativ, nonconformist, actual. Desfășurate pe parcursul a 3 zile, activitățile festivalului vor fi împărțite în mai multe zone importante, amplasate în parcarea Plaza România: expoziție de artă vizuală – MVSEVM, prezentare de creații literare și ”Talk Show-uri”: producție muzicală, producție cinematografică/videoclipuri, audiții muzicale și concerte.

Art Flow Festival
weekend 4-6 oct

Jazz à la Karta – Viorica Pintilie – Seara de 4 octombrie este una specială pentru că parterul Bibliotecii Naționale se transformă în spațiu de întâlnire între oamenii cu chef de viață și universul magic al muzicii jazz! Viorica Pintilie și orchestra sa vin la Karta Bucharest să cânte, să ne încânte și să ne aducă relaxare.

Viorica pintilie jazz la karta
weekend 4-6 oct

Half is Free – Evenimentul Andreei Esca ce adună branduri renumite la jumătate de preț, revine la The ARK Bucuresti.

half is free
weekend 4-6 oct

bpf.talks powered by Radio Guerrilla – Fotografia este pretext pentru dezbateri pe teme actuale, iar Bucharest Photofest.2019 oferă contextul unor discuții cu fotografi și specialiști cu scopul semnalării problemelor civic-culturale actuale, al educației prin cunoaștere și al responsabilizării prin acțiune.

Buchaest photofest la Expirat.jpg
weekend 4-6 oct

Trippy Animation Night.8 | FLUID – Trippy Animation Night, noaptea filmelor psihedelice și avangardiste, va părăsi în acest an sala de cinema și se va transforma într-o petrecere electrizantă, dedicată spectatorilor care nu se feresc să iasă din zona de confort. Proiecția filmelor din selecția curatoriată și la această ediție de artistul olandez Michael Helmerhorst va fi acompaniată live de universul muzical techno faggothique al celor de la #FLUID (Paul Dunca & Alex Bălă).

Trippy Animation night 
weekend 4-6 oct

Moonlight Breakfast Acoustic – pe data de 5 octombrie, trupa Moonlight Breakfast va susține în premieră la 14thLANE un acoustic set de poveste.

Fabulous Muses Resale! – Pentru că ați cerut un nou târg și pentru că în ultimii doi ani evenimentul a fost un succes, #Fabuloasele Diana Enciu & Alina Tanasă te așteaptă pe 5 și 6 octombrie pe strada Ion Brezoianu 23-25, la Mezanin / Beans&Dots.

Fabulous Muses resale

Detox+Market 15. – Girls Supporting Girls – În noua ediție ne propunem ca Detox Market să devină mai mult decât o destinație de shopping sustenabil și mai degrabă locul în care dărâmăm stereotipurile și competiția acerbă care nu lasă loc de blândețe și susținere.

„Girls supporting girls” e despre femeile puternice care setează exemple și un stil de viață sănătos pentru minte și corp. E pentru fiecare dintre voi care crede în schimbare și care nu în ultimul rând, creează un viitor sustenabil.

Și în ediția asta îți punem la dispoziție o destinație de lifestyle în care să găsești o arie largă de produse și inspirație.

Detox market 15 
weekend 4-6 oct

Sneakers & BeatsOPEN X Footshop pun la cale prima ediție a unui nou concept – Sneakers & Beats aduce la un loc cultura sneakerșilor, arta urbană și muzica.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.