Weekend fun (recomandări 27-29 sept)

evenimente weekend 8-10 oct

Ne așteaptă un weekend de toamnă, plin de evenimente interesante:

Wine and Street Food Festival – Wine and Street Food Festival este CEL MAI MARE EVENIMENT DE VIN ȘI STREET FOOD AL ROMÂNIEI!
Evenimentul se desfășoară atât în interior (WINE AREA), cât și în grădinile Palatului Parlamentului (STREET FOOD AREA).
Petreceți 3 zile într-un cadru plăcut, primind din partea organizatorilor:
– degustări gratuite de vin
– meniuri ale celor mai așteptate food-truck-uri, inclusiv lansări în premiera – acorduri chill-out pe scena din grădina Palatului Parlamentului
– zone de joacă pentru copii
– și o multitudine de atracții din partea partenerilor evenimentului

Wine and street food fest
weekend 27-29 sept

Art Safari 2019 – Vino la cea de-a șasea ediție a Pavilionului de Artă București, un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal, cu lucrări de Nicolae Tonitza, Pavilionul Central cu expoziția Repvblica, realizată ca o privire antologică și analitică asupra sculpturii din România, în perioada 1800-2019, Pavilionul Supercontemporan „Young Blood. Arta timpului tău”, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București.

Art Safari așază Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

Art Safari 2019
weekend 27-29 sept

Bucharest Science Festival 2019 – Bucharest Science Festival își propune să contribuie la extinderea culturii științifice în societate și să încurajeze educația STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) a tinerilor.
Pe durata a cinci zile, prin intermediul a peste 100 de evenimente dedicate celor mai noi descoperiri din știință vom oferi posibilitatea înțelegerii importanței acestora, ilustrînd impactul pe care îl au în viața noastrã de zi cu zi, fie cã este vorba de fuziunea nucleară sau de robotică, de explorarea spațială sau de medicină.

Bucharest Science Festival 2019
weekend 27-29 sept

Art Fashion Fair #18 – Ce e Art Fashion Fair? O galerie de artă de weekend, în care poți să atingi exponatele, să le întorci pe toate fețele, să le încerci, să le probezi și să afli cum au fost făcute chiar de la creatorii lor. Promovăm o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, obiecte de design interior și produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Art Fashion Fair la Qreator
weekend 27-29 sept

Yard Sale at J’ai Bistrot – Duminică, pe 29 septembrie, ne bem cafeaua în grădina de la J’ai Bistrot București, pe Calea Griviței 55.
Între orele 11:00 – 19:00 găsim noi stăpâni pentru haine, încălțăminte și accesorii.

J'ai Bistrot yard sale
weekend 27-29 sept

Magic Fest – Festivalul Culinar al Toamnei – În această toamnă suntem așteptați la #MagicFest – Festivalul Culinar al Toamnei, unde în fiecare weekend vor fi o multime de bunătăți de sezon + muzică și super distracție.
– 28 – 29 SEPT – Sarbatoarea recoltei

Magic Fest 2019
weekend 27-29 sept

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019 – Te pasionează publicitatea? Servești reclame la micul dejun, prânz și cină din propria ta voință? Atunci ar trebui să știi unde vrei să fii: pe 28 septembrie la ??????? ????????????? ?? ??????????? ???? @ Berăria H.

Noaptea devoratorilor de publicitate
weekend 27-29 sept

FaceFest | Tribal in The Secret Forest #2 – Cel mai bun final de vară este alături de prieteni în cel mai cool outdoor club. Face Kusin ne așteaptă sâmbătă în #TheSecretForest pentru a crea noi amintiri împreună.

Face fest - Tribal in the secret forest
weekend 27-29 sept

Feel the music w. Eugen Rădescu – Duminica, pe 29 septembrie, incepand cu ora 19:00, clubul Apollo 111 din Bucuresti (str. Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp C) isi deschide porțile pentru prima petrecere accesibilizata pentru persoane cu deficiențe de auz. Prietenii de la Asociația Surzilor din România vor traduce muzica în limbaj mimico gestual pentru toți de pe ringul de dans, cei care aud dar și cei care au deficiențe de auz. Toți suntem bineveniți la petrecere.

Feel the music la Apolo111
weekend 27-29 sept

Grătar cu pastramă, bulz şi must – Duminica asta, de la 13:00, Modelier pune pastrama pe grătar, aruncă bulzul în jar, umple paharele cu must sau cu un vin din colecția impresionantă la super oferta de 10 lei paharul.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.