Weekend fun (evenimente 10-12 iulie)

weekend evenimente 24-26 martie

Iată care sunt evenimentele din acest weekend unde te poți distra, dar nu uita să o faci responsabil și respectând normele de siguranță.

Concert acustic byron la Flavours in the Garden – Ce-ai zice de o seară cu muzică live în mijlocul naturii, pe marginea piscinei? Seria de evenimente #UnpluggedNights de pe terasa Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic continuă cu un concert acustic al trupei byron.

evenimente weekend 10-12 iulie
Concert acustic Byron la flavours in garden

Concert Alex Ștefănescu @GrădinacuFilme – Vineri, 10 iulie, de la ora 20:00, ne dăm întâlnire la concertul lui Alex Stefanescu în Grădina cu filme – Cinema & More! Alex a scris două spectacole-albume tematice: „Ziua Necunoștinței” și „9 piese remixate”. A participat în 2017 la emisiunea „iUmor”, iar un an mai târziu a ajuns în finala emisiunii „Românii au talent”, propunând trei piese grupate ulterior în EP-ul „Trilogia despre România”.

evenimente weekend 10-12 iulie Concert Alex Stefanescu la Gradina cu filme

Spanish Night | Grădina OdeonGrădina Odeon ne invită la un Spanish Night care te va face să uiți că vara aceasta nu ai putut ajunge prin Madrid, Barcelona sau Valencia! Cu această ocazie, au pregătit pentru voi o super ofertă: cu numai 43 lei poți savura o porție de Paella cu fructe de mare și un pahar răcoritor de Sangria!

evenimente weekend 10-12 iulie
Spanish night la gradina odeon

Izolat.Împreună – Expoziție cu imagini de Mihnea Ratte pe cuvinte de Ana Mănescu, in acest weekend la Black Habit. După fiecare apus urmează liniște, întuneric și un răsărit. La fiecare apus aștept să răsar, să o iau de la capăt.

evenimnete weekend 10-12 iulie
izolat impreuna expozitie Mihnea Ratte

N O S T A L G I A // Picnic 1.0 – Gata, să înceapă dezmorțirea! Dăm muzica puțin mai tare în grădină, aranjăm drăguț, Kaufland Romania vine cu gustările alea de zile bune, lichidele sunt deja la rece. Picnic 1.0 vine weekend-ul ăsta peste Popas Nostalgia (str. Tuzla 50), iar tu nu știi încă cu ce te îmbraci?!

evenimente weekend 10-12 iulie

BRUNCHlicious summer weekend / Gin+tonic / AVO toastMiss Alé – Central Culture ne invită în acest weekend la brunch cu avocado toast și gin & tonic.

evenimente weekend 10-12 iulie
brunch la miss ale

CotroCine – seară de film în aer liber – CotroCine este un proiect al comunității din cartierul Cotroceni, în care vom proiecta câteva filme interesante, mai scurte sau mai lungi, în aer liber. Asta pentru că filmele trăite împreună sunt un pic altfel, chiar dacă nu o să stăm foarte aproape unii de alții, din cauza respectării regulilor de distanțare socială.Este un proiect destinat iubitorilor de film și oamenilor cu „scaun de acasă”. La propriu. Pentru că o să vă rugăm să vă aduceți fiecare scaunul pe care o să stați.

evenimente weekend 10-12 iulie 
Cotro-Cine

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.