Weekend fun (recomandări 29 nov – 1 dec)

recomandari weekend 30 nov 1 dec

Urmează un weekend de sărbătoare, plin de evenimente care celebrează Ziua României. Iată recomandările mele:

Târgul de Crăciun București 2019 – Primăria Capitalei, prin creart, organizează Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

targul de craciun 2019 Bucuresti
weekend 29 nov-1 dec

Moonlight Breakfast Acoustic – Vineri, 29 noiembrie, începând cu ora 20:00 trupa MOONLIGHT BREAKFAST revine pe scena de la 14thLane cu un Acoustic Set de poveste.

Moonlight Breakfast acoustic
weekend 29 nov - 1 dec

Overnite – Overnite revine sâmbătă, 30 noiembrie, la The Ark, cu o ediție specială, dedicată zilei României, cu o retrospectivă a celor mai iubite hituri românești și cu o expoziție a lui Vladinsky.

Overnite la The Ark 
weekend 29 nov - 1 dec

Press House Takeover # 18 / hip hop takeoversHip-Hop Takeovers revine, sâmbătă seara, de această dată la Casa Presei, cu un super party.

Hip Hop takeovers la Casa Presei
weekend 29 nov - 1 dec

Vintage Sale and Handmade Market – Pentru pasionații de smart shopping , reciclare și obiecte creative lucrate manual cu migală și talent, Sophisticat ne invită la o nouă ediție de SALE, la The Pub – Universitatii

Vintage and Handmade market la The Pub
weekend 30 nov - 1 dec

byron – treișpe la Brunch în Expirat / 01.12 – Duminică, 1 decembrie, ne adunăm cu mic cu mare la masă de la 12 ziua, pentru că avem de serbat 13 ani de byron .

byron 13 la brunch in expirat
weekend 30 nov - 1 dec

Mâncare românească pe 1 decembrie la J’ai Bistrot – Duminică, după parada militară de la Arcul de Triumf de Ziua naţională a României, ne strângem la J’ai ca să ne ghiftuim cu bunătăţi româneşti.

mancarea romaneasca la J'ai Bistrot
weekend 30 nov 1 dec

Brunch Traditional de Ziua Romaniei – Anul acesta sărbătorim Ziua României cu un Brunch Tradițional! #E3byEntourage ne așteaptă pe 1 decembrie cu multe bunătățuri:

Bufet tradițional românesc ✔️
Berbecuț la proțap ✔️
Carne la garniță ✔️
Sarmale✔️
Vin fiert & țuică fiartă ✔️
Plăcinte de toate felurile ✔️
Animatori pentru copii ✔️

Pret: 145 ron/persoană.

Brunch traditional la E3
weekend 30 nov 1 dec

Brunch pe Romaneste – E cu chef, cu veselie și cu slană pe hârtie! 🙂
Glumim noi, glumim, dar de 1 Decembrie pregătim una dintre cele mai autentice zile românești cu mâncare tradițională delicioasă, băutură pe îndestulate și muzică așa cum îi priește unui român la zi mare, la Fratellini Bistro .

Brunch pe romaneste la Fratellini Bistro
weekend 30 nov - 1 dec

MADE IN RO // Seara ginului românesc – De 1 decembrie, încingem o seară de ginificare cu Kaspers, primul gin românesc. Îl găsești deja în meniul GinOteca, dar asta nu i-a oprit să nu mai pună de o nouă rețetă de iarnă. Tot cu el în rolul principal, varianta hot, cu suc de rodie. De garnișa muzicală se ocupă Ornid, care pune vinyl după vinyl pentru ca tot românu’ să fie chill.

Seara ginului romanesc la GinOteca
weekend 30 nov 1 dec
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.