Weekend fun (recomandari 22-24 iunie)

evenimente de weekend 1-3 iulie

Daca vremea tine cu noi, ne asteapta in weekend plin de evenimente faine:

22:22 by Filo – Universul kinky al lui Alex Filo va prelua Gradina Dorobanti azi incepand cu ora 18:00: expozitie si afterparty.

expozitie by filo la gradina dorobanti

Sticker Attack 2018 – Incepand de vineri (22.06),  în Casa Qreator de pe Bulevardul Aviatorilor nr 8A poti sa vizitezi cea mai neconventionala galerie de arta din Romania.
Peste 250 de artisti au trimis cele mai interesante creatii pe care abia asteapta sa le impartaseasca cu toaaata lumea, intr-un cadru cool si plin de viata!

sticker attack

IEsc – Festivalul Iei, ediția a patra – In weekend-ul 22-24 iunie, are loc cea de-a patra editie a festivalului IEsc, care celebreza unul dintre cele mai semnificative simboluri romanesti – IA – această superba piesa din portul popular, care a devenit brand de tara si o permanenta sursa de inspiratie in diferite domenii.

Organizat cu ocazia Zilei Universale a Iei, evenimentul propune publicului o serie de activitati artistice, care îmbina latura traditionala cu cea moderna: concerte de folclor reinterpretat, expozitii de ii vechi si accesorii moderne, studiouri foto profesionale, colturi de make-up si hairstyling, proiectie de film romanesc, ateliere de creatie dedicate motivelor traditionale si o zona gastronomica si de relaxare.

IEsc festivalul iei

Christopher Ledger x Crihan x Derek x Invers – Party marca ono si The Beach Ro.

The beach roSolomun +1 in Bucharest – Pentru că SOLOMUN +1 este in topul listei MUST HEAR & SEE al celor mai tari concepte de Ibiza party, esti convocat in vara asta in Padurea Baneasa la o calatorie senzoriala fermecata. Pe 22 iunie va fi o explozie de serotonina condimentată cu aer cald de vara, miros de padure si prieteni veseli, toate pe un fundal sonor de techno si groove-uri dulci ca mierea. Servim o poveste de vis, cu SOLOMUN +1, in premiera, in Romania. Locatia este practic un mini paradis verde, un luminia printre conifere parfumate si flori salbatice, decorat cu ciuperci si ghinde visatoare care stiu sa danseze printre frunze pe note muzicale.

solomun +1

Farmers Market @Mercato Comunale #1– O gradina pop-up in jungle urbana create pentru a celebra street food-ul de calitate si producatoii locali: Grădinile Victoriei, Pain Plaisir, Preoțescu,, Crescător de Capre, Bioloi, Microgreens Romania, Valeputna Gourmet, Primitiv Foods, Ecokult, CAP Gurbănești

Mercato Comunale

Pietonale în Cartierul Creativ, ediția a II-a – Picnic Urban – In perioada 23-24 iunie 2018, bucurestenii sunt invitati la picnic urban pe Bulevardul Schitu Magureanu, in zona Cismigiu! Tot weekend-ul, intre 10:00 și 22:00, ne vom bucura de sport in aer liber, zone special amenajate pentru citit si relaxare, activitati educative si artistice, atat pentru copii, cat si pentru adulti, completate de o oferta generoasa de „street food”, expozitie foto semnata de Adi Bulboaca, cu imagini reprezentative din Cartierul Creativ si DJ performances, alaturi de Chill Dobrica, Marinov si Fid Gheret.

pietonale in cartierul creativ

Summer Instameet x Uranus – Esti pe Instagram? Faci poze prin oras? Iti place sa explorezi? N-ai cum sa ratezi Instameet-ul de vara. detalii in event.

Summer Instameet

Târg de Sânziene by Grădina cu Artiști – Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una magica, in care toate minunile sunt posibile, cerul se deschide, zanele danseaza si sarbatoresc soarele, dragostea si pofta de viata.
Asadar exact in weekendul cu aceasta noapte miraculoasa (23– 24 iunie) va fi o mare sarbatoare, in gradina de la Merlock, pe C. A. Rosetti nr. 37.

targ de sanziene

World Bites #1 @Verde Stop Arena – editia inaugurala a World Bites 2018 – o serie de actiuni la firul ierbii prin intermediul carora dam cateva ture in jurul momentului competitional al verii.
Atacam mondialul intre prieteni, atat frontal, cat si din perspectiva alternativa a culturii cinematografice & culinare a fiecarei tari participante.
Partenerul de joc Bucharest ShortCut Cinefest ne rasfata cu o selectie de scurt metraje vor dubla pe marele ecran competitia din teren.
Iarba verde. Racoare. Film. DJ Set. Dribling culinar.

world bites

Sunday vibes at Pescariu Aqua – Pescariu AQUA ne invita la in party pe marginea piscinei, duminica incepand cu ora 13:00. Bere Carlsberg gratis pentru primii 100 de invitati si muzica de  DJ Dani Blanco .

Sunday vibes la Pescariu Aqua

Sangria Partyyy ♡ Macaz – Duminica, incepand cu ora 20:00,  MACAZ – Bar Teatru Coop ne invita la Sangria Party.

Sangria party la Macaz

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.