Restaurant Golful Pescarilor

zona de bar golful pescarilor

De cativa ani, de fiecare data cand plec din Vama Veche imi doresc sa ne oprim sa luam masa la Golful Pescarilor, dar de fiecare data intervenea ceva, ori era prea aglomerat, ori uitam sa rezervam o masa, ori plecam prea tarziu… Anul acesta, dupa prima iesire in Vama, am reusit, in sfarsit, sa ne mobilizam si sa luam masa acolo, si a fost exact asa cum ne asteptam. Asezat in micul golf pescaresc dintre Eforie Nord si Agigea, Restaurant Golful Pescarilor este un mic rai.

Daca ajungi inainte de ora rezervarii, poti astepta cu o bautura in zona de bar, cu vedere la mare, mese si scaune de lemn inalte si leagane cu sfoara.

zona de bar golful pescarilor

Zona de asteptare cu bar

Zona de restaurant are o parte la interior cu un design ce aduce a interiorul unei barci, si o terasa ce se intinde pe o pajiste verde cu mese si scaune albe.

Restaurant Golful Pescarilor

Restaurant Golful Pescarilor

Asa cum e de asteptat, meniul este compus aproape in intregime din preparate din peste si fructe de mare, existand doar 2 preparate diferite: piept de pui la gratar si rata la cuptor.

Noi am incercat salatele, de creveti si de somon, chefalul cu mamaliga si sos de usturoi, midii, crevetii la gratar si scoici.

Personal, eu am fost foarte multumita de salata mea cu king prawns, in mare parte datorita cantitatii mari de creveti dar si a combinatiilor de legume. Am gustat putin si din cea de somon si a fost foarte buna.

salate golful pescarilor

Salata de somon si salata de creveti

Portia de midii a fost mare si satioasa, iar pestele delicios, desi usturoiul a fost cam mult. Scoicile au dat ceva bataie de cap prietenilor mei, dar asta se intampla cand comanzi scoici, iar la pretul de 35-40 de lei a venit practic o oala de scoici din care s-au saturat 2 persoane.

midii golful pescarilor

Midii

chefal la golful pescarilor

Chefal cu sos de usturoi si mamaliga

In schimb, prietena care si-a comandat creveti la gratar, si-ar fi dorit sa fie ceva mai multi in farfurie la pretul de 67 de lei (eu in salata mea de 30 si ceva de lei am avut mai multi creveti decat ea :)) ).

creveti la gratar Golful Pescarilor

Creveti la gratar

Servirea a fost impecabila, preparatele proaspete si foarte gustoase, iar atmosfera relaxanta, mai ales datorita decorului superb.

Restaurant Golful Pescarilor 2

Decor Restaurant Golful Pescarilor

Preturile incepeau de la 30 de lei si urcau pana la peste 100 pentru preparatele mai speciale. Cocktailurile se invarteau pe la 20-25 de lei, sucurile si apa pe la 8-10 lei, carafa din vinul casei – 30 de lei, iar sticla 70-80 de lei.

Per total a fost o experienta minunata si mi-as dori tare mult sa facem o traditie din a ne opri la masa acolo de fiecare data cand plecam de la mare.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.