Weekend fun (recomandari 22-24 feb)

evenimente weekend 3-5 martie

Desi iarna face o ultima incercare de revenire, weekendul acesta ne putem bucura de multe targuri si evenimente de primavara:

Friday Cocktails Club & Sax Machine – Sensio Living v-a pregatit vinerea aceasta un show special de Live Sax cu Sax Machine/ Szabadi Lorand. Veti avea ocazia de a savura o selectie de cocktailuri handmade ce va vor cuceri pe ritmuri de jazz & blues!

friday cocktails and live sax la sensio living

Hip Hop Takeovers #7 love or lust [Kendrick’s voice] – Al saptelea hip-hop takeover are loc in seara asta la Terra Events Hall, incepand cu ora 22:00.

Hip Hop takeover la terra events hall

„9 piese remixate” – concert Alex Stefanescu – „Vedem“ dintr-un foc 9 piese de teatru celebre cu Alex Stefanescu si chitara lui. Repovestite, cantate si parodiate: „Romeo si Julieta”, „Hamlet”, „O scrisoare pierduta” & co. Cine le-a citit le redescopera intr-o lumina surprinzatoare, iar cine nu cu siguranta va prinde pofta de a merge la biblioteca sau macar sa caute filmul pe IMDb.
Un ghid teatral pe o paleta muzicala larga, colorat de rasete si energie buna de luat la pachet.

Half is free – Festival de Shopping cu branduri multe, totul la jumatate de pret, ca de obicei la The Ark.

half is free la the ark

Dichisar de Martie – Cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti se intampla pe 23 si 24 Februarie la Impact Hub Bucuresti.

Dichisar de martie

Bounty Fair #41 shopping creativ de Martisor – Tu stii unde se aă startul colectiilor primavara-vara 2019?
La Bounty Fair, desigur, la editia de Martisor.
Venirea primaverii timid de curajoasa solicita o reuniune a celor mai talentati 55 de designeri romani, cu cele mai fresh creatii si cele mai noi tendinte, cu cea mai proaspata energie si motivatie.

Bounty Fair editie de martisor

Concert Amna – Pe data de 23 Februarie 2019, începând cu ora 20:00 ne vedem la 14thLANE cu Amna.

concert Amna la 14thlane

Black Party – Gaia va transforma seara de sambata intr-o poezie neagra. Dress code – all black.

Gaia black party

The F Factor – Accessorize Your Life – The F Factor inseamna o zi in care vei socializa si vei cunoaste cei mai cool designeri. Designeri si brand-uri romanesti care iti vor pregati cele mai noi si speciale creatii, alese cu grija pentru aceasta zi, si mai ales pentru luna dedicata femeilor.

Bucurestiul indragostitilor de altadata – Duminica avem cu totii posibilitatea sa ne intoarcem in timp si sa pasim pe urmele marilor iubiri ale secolului trecut, mai exact in perioada interbelica printr-o plimbare romantica prin Bucurestiul rafinat si primitor al anilor dintre cele doua mari razboaie.
Programul turului-ghidat al indragostitilor este:
1. Teatrul National – locul de plecare
2. Casa / Cofetaria Capsa, lumea elitelor si a civilizatiei, unul dintre motivele pentru care Bucurestiul a fost denumit Micul Paris
3. Palatul Cantacuzino (actualmente Muzeul George Enescu), povestea dragostei dintre George Enescu si Maruca Cantacuzino
4. Strada Selari, povestea Zarazei
5. Teatrul de Revista Constantin Tanase, idila dintre Camil Petrescu si Leny Caler
6. Strada Cristian Tell, povestea iubirilor celebrei Mita Biciclista
7. Hotel Continental, poveștile de amor ale Mariei Tanase

Turul se va incheia la Teto cu un cappuccino si o felie de prajitura de casa.

Bucurestiul Indragostitilor de alta data

Expoziție de fotografie #cronicaridigitali – La 7 luni de la inceputul proiectului Cronicari Digitali a venit momentul retrospectivei celor mai frumoase cadre realizate in 2018. In perioada 24 februarie 2019 – 1 martie 2019, are loc expozitia de fotografie #CronicariDigitali, gazduită in spatiul inedit AWE . Adaptive Work Environment, la parterul cladirii Palatului Universul, unde veti regasi fotografii realizate de parteneri, ambasadori si prieteni care s-au alaturat demersului de redescoperire a patrimoniului cultural prin proiectul Cronicari Digitali.

expozitie cronicari digitali

Gogosi. La J’ai Bistrot – Duminică, pe 24 februarie, J’ai Bistrot asorteaza Dragobetele cu delicioasele lor gogosi. De pe la 13:00 pana se termina.
Meniu:
? Gogosi cu dulceturile casei – 16 lei *
? Langoa cu emmentaler si chorizo – 18 lei
? Langoa cu telemea si smantana – 16 lei

gogosi la j'ai bistrot


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.