Detoxifierea garderobei cu Dare 2 Wear

detoxifierea garderobei cu dare to wear

Acum aproximativ 3 saptamani am reusit sa fac ceva ce mi-am propus demult, dar de care nu aveam curaj sa ma apuc: am dat un refresh garderobei mele. Dar nu de una singura, caci sunt tare strangatoare, ci cu ajutorul lui Ianachis Ileana, o tanara designer si fashion adviser, antreprenor la inceput de drum cu DARE 2 WEAR, care m-a ajutat sa-mi definesc stilul, sa scap de hainele care nu ma avantajau si sa fac combinatii de haine la care nu m-as fi gandit.

Rezultatul – un dulap aerisit, doar cu piesele de baza, de calitate, ce se pot combina intre ele si imi vin bine si vreo 4 saci de haine ce trebuie donate!
Ileana este si designer vestimentar si puteti gasi creatiile ei pe pagina de Facebook DARE 2 WEAR . In acelasi timp ofera servicii de consultanta vestimentara pentru oamenii care nu si-au gasit un stil un propriu, nu sunt multumiti de acest stil, sau sunt ca mine, cumpara compulsiv orice si se trezesc cu o garderoba mult prea aglomerata din care doar putine piese sunt cu adevarat utile si potrivite.

Ileana Ianachis de la Dear to Wear
Ea este Ileana

Nu am descoperit-o singurica pe Ileana, ci mi-a recomandat-o o prietena, care a trecut printr-un proces nu doar de detoxifiere, ci de schimbare integrala a garderobei si a fost foarte incantata.

Prima data am discutat cu Ileana online despre care sunt nevoile mele si ce ajutor mi-ar putea da ea. Am stabilit ca cel mai simplu ar fi sa ne luam cateva ore dintr-o zi si sa trecem prin toata garderoba mea pentru a vedea ce e de pastrat si ce nu.

Pot spune ca mi-a placut energia Ileanei de cand a intins mana sa facem cunostinta si am simtit ca pot sa am incredere in ea si alegerile ei.

O buna parte din dulapurile mele inainte de interventia Ileanei

Toata operatiunea a durat aproximativ 5 ore pentru ca am un dulap si o debara ticste de haine. In tot timpul asta, Ileana m-a pus sa probez, mi-a dat sugestii de cum sa combin anumite haine, mi-a aruncat tot ce era demodat, usor uzat, din materiale indoielnice (desi dragute ca design), sau pur si simplu nepotrivite stilului meu. Din fericire, am un stil destul de definit si stiu ce imi place si ce imi vine bine, desi Ileana m-a criticat putin pentru multitudinea de pulovere oversize pe care le am si tonele de bluzite de vara in acelasi stil, dar m-a si felicitat pentru anumite combinatii pe care le fac.

Before (up) and After (down)

La fel de fericita am fost ca majoritatea achizitiilor recente au fost aprobate de Ileana, erau de pastrat si se incadrau bine in stilul meu, ceea ce inseamna ca sunt pe drumul cel bun si nu mai cumpar chiar toate prostiile.

Rezultatul acestei interventii, dupa cum spuneam, au fost 4 pungi de haine de donat (evident doar cele in stare buna) si vreo 2 de aruncat.

Multe haine de donat

Dar si un dulap mult mai organizat si aerisit cu care nu ma mai enervez in fiecare dimineata ca nu-mi gasesc bluza aia frumoasa intre atatea haine inutile.

La sfarsit am facut o lista de cateva piese ‘must have’ care-mi lipsesc din garderoba cum ar fi un sacou negru, o maleta si 1-2 rochii basic pe corp ce pot fi purtate cu un pulover gros pe deasupra. Iata, asta e combinatie pe care nu ma gandisem sa o incerc dar pe care acum o port cu drag.

outfit propus de dare to wear
Outfit propus de Ileana

Eram ferm convinsa ca o sa depun multa rezistenta la multe articole inainte de a scapa de ele, dar cumva, m-am despartit de tot foarte impacata si cred ca a fost datorita Ileanei si a stilului ei de a-mi argumenta de ce n-ar trebui sa mai pastrez acea piesa.

Per total, a fost o experienta pe care o recomand oricui se simte coplesit de propria garderoba, oricui nu stie sa combine hainele pentru a obtine o tinuta potrivita anumitor ocazii si oricui nu si-a gasit inca un stil personal sau nu e multumit de cel pe care il are. Apelati cu incredere la Ileana si la Dare 2 Wear pentru o purificare sau un refresh al garderobei. O sa descoperiti un om minunat si un profesionist desavarsit.

Dare to wear
Refresh in 3 pasi

P.S.: pentru inspiratie urmatiti contul de Instagram @dare2wear.boutique si pagina de facebook DARE 2 WEAR unde Ileana posteaza mereu idei de Mix & Match.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.