Weekend fun (recomandari 01-03 martie)

Weekend fun recomandari 01-03 martie

Chiar daca primavara pare sa fi venit doar calendaristic, in Bucuresti se petrece primavaratic cu party-uri, targuri sau brunchuri.

N O S T A L G I A – Flori, Fete si Baieti – FLORI, FETE SI BAIETI?
Intrebarea copilariei noastre nostalgice la care inca nu am gasit si la care cautam in continuare un raspuns incepand cu 28 februarie pana pe 2 martie. Regulile jocului sunt aceleasi. Este de la sine inteles ca dupa ce se afla misterul din spatele intrebarii, trecem la sotron, dupa la telefonul fara fir si tot asa, pana le terminam. Avem timp trei zile sa ne bucuram, sa dansam si sa ne distram.
De data aceasta, toate jocurile se vor derula in interior, deoarece in fata scarii noastre am spart geamul data trecuta si e curent. O sa avem grija sa il punem la loc.
LOC DESFASURARE: Magazinul Victoria, etajul 4
DATA: 28 februarie – 2 martie
ORA: in fiecare zi de desfasurare incepand cu ora 18:00
DRESS CODE: Nostalgia

FUEL Grand Opening – Vino pe 1 Martie la FUEL By AceCustom-Grand Opening, primul Motorcycle Bar din Romania!
Descopera motoare de lux, serveste un cocktail on the rocks si intra in vibe-ul de raider la cea mai tare intalnire a acestei primaveri.
Va fi o experienta pentru toti iubitorii de motoare si nu numai.

Jazzy Jo & BandJazzy Jo te asteapta de martisor la 14thLANE pentru a petrece o searăa de neuitat alaturi de prietenii tai!

Appétit Social ☆ Le Temps de L’Amour – Pe 1 martie, in prima zi calendaristica de primavara, Appétit Social va invita la “Le Temps de L’Amour” la restaurant Benihana & Avalon din Hotel Sheraton.

Mihail LIVE – Doamenlor si domnisoarelor, pe 1 Martie, NOMAD Skybar are o surpriza pentru voi: un artist versatil si pasional, ce si-a dedicat cei 28 de ani de viata picturii, fotografiei si designului grafic, dar mai ales muzicii. Nu este nevoie de alta prezentare: MIHAIL live.

Alexandra Crisan & Band 14thLANE ne asteapta pe 2 martie alaturi de Crisan Alexandra sa sarbatorim impreuna venirea primaverii!

Incolteste-ma! Incolteste, ma! – Ah, primavara, acest anotimp in care totul se ridica! Spre soare. Sambata aceasta, Gaia BoutiqueClub ne invita sa primavarim! Adica, in general, sa sadim emoții si sa inmugurim atingeri! Haideti sa ne ghiocim impreuna! Haideti sa ne doara la zambila de tot ce e negativ! Haideti sa incoltim unii cu altii, de comun acord! Impreuna facem cald!
Dress code: Suav, insinuant, lejer, placut.

Not Your Usual Martisor – Incepem primavara cu stil, culoare, muzica si un alt fel de martisor. Intre 1-3 Martie te asteptam la The Hive spatiul acela cool de pe Calea Victoriei 101 cu:
! Free Lemonade !
•hainute Atelier42
•borsete BumbagR
•glass design Atelier Spectrum
•bijuterie contemporana JULS
•home deco & accesorii JolieArt

Targ de viniluri Paradis Paradis – Targ de viniluri Paradis Paradis aduce impreuna mai multi colectionari si negustori de discuri din Bucuresti si din tara. Printre expozantii acestei editii: Fonoteca Paradis, MadPiano, Țaca Placa, Pure Indie Records, Alexandru Draganescu, Alexandru Manda & more.
Veti putea gasi aproximativ 5000 de discuri de rock, jazz, disco, soul, funk, kraut, experimental, ambient, new age, library, industrial, punk, house si techno.
Evenimentul are loc la Club Control.
Data: 2/3 martie.

Targul Mandrelor – pe 2-3 martie, La Firul Ierbii, Splaiul Unirii 160, incepem Luna Femeii cu Targul Mandrelor, un eveniment primavaratic si inflorat dedicat mandrelor de toate varstele.
La fel ca la editia trecuta, vor avea minunatii care mai de care, mesterite cu drag de creatorii KĂTUN.
Evenimentul este organizat de KĂTUN, in parteneriat cu RADIO GUERRILLA si gszduit cu mare drag La Firul Ierbii

Brunch cu spanac. By Sunday Chef. At J’ai Bistrot – Duminica, pe 3 martie,
J’ai Bistrot București isi imbraca brunch-ul in straie de primavara, spanacul fiind vedeta aleasa de aceasta data.
3 feluri de mancare vor fi pregatite de Sunday Chef:
Somon la cuptor cu legume imbibate in sos cremos de spanac – 32 lei
Clatite de pe Marte unse cu unt de limeta – 24 lei
Tagliatelle cu spanac – 26 lei

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.