Weekend fun (recomandări 21-23 iunie)

recomandari weekend 21-23 august

Ne aşteaptă un weekend plin de festivaluri si târguri în aer liber.

TIFF Unlimited – muzică și filme sub clar de lună – Împarte muzica bună ? și filmele TIFF ? cu prietenii, sub clar de lună!
Prelungim experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania în București, la Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162-164), în perioada 21-23 iunie 2019.

TIFF unlimited la Verde Stop
weekend 21-23 iunie

Retro Music Festival – Intre 21 – 23 IUNIE 2019 – RETRO MUSIC FESTIVAL, primul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro în Romania, va umple Capitala cu strălucirea, culorile, veselia și frumusețea atmosferei create de ritmurile acelor timpuri. ️?

️? Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor `80, `90 vor urca pe scena special amenajată în
? PARCAREA C – ROMEXPO, București. ️?

Retro Music Festival
weekend 21-23 iunie

VegFest – În data de 21 iunie, începând cu ora 14h00, Festivalul VegFest își invită publicul în curtea și grădina Casei Universitarilor, pentru a-și încânta papilele gustative cu delicioasele mâncăruri vegane și pentru a descoperi produsele vegane a peste 40 de producători locali și internaționali.

VegFest 2019
weekend 21-23 iunie

Festivalul scoicilor – Editia a VII-a – Editia a VII-a a Festivalului Scoicilor va intampina la Laguna Verde cu preparate delicioase si diferite retete de midii, rapane, fructe de mare. Gustoase si delicioase, cu aroma de vara!
Va asteptam si anul acesta la restaurantul nostru din Str. Armatei nr 1, Moara Vlasiei, incepand de vineri 21 Iunie pana Duminica 23 iunie, pentru a va delecta cu cele mai bune retete!

Festivalul gandacilor
weekend 21- 23 iunie

IEsc 2019 – Primăria Capitalei, prin creart, vă invită în weekend-ul 21 – 23 iunie, în Parcul Izvor, la zona de folclor reinterpretat – IEsc din cadrul Festivalului Internațional de Folclor FIF – Muzici și Tradiții în București 2019!

IEsc 2019
weekend 21-23 iunie

GLAMOUR Beauty Festival – Hey, beauty lover! Cel mai glam festival dedicat frumuseții revine cu cea mai surprinzătoare ediție de până acum. Ești gata pentru un weekend plin de răsfăț?

Glamour beauty festival
weekend 21-23 iunie

Pentru cea de-a patra ediție GLAMOUR Beauty Festival, am pregătit o mulțime de surprize! Te așteptăm la masterclass-uri, să înveți cele mai cool trucuri de beauty de la specialiști consacrați în domeniu, ori la cornerele ingenios amenajate, să testezi cele mai noi produse ale brandurilor tale preferate și să te lași răsfățată de trainerii acestora.

Mr. Jaz (FR) AT NOON Expirat ne aşteaptă la un mix de muzică bună marca #vrtw, şi mâncare pe masură.

VRTW la Expirat
weekend 21- 23 iunie

Lollipop Affair [at] Open Monteoru, June 22ndThe Brunch Affair adoră să petreacă în zilele calde vară, mai ales într-o locaţie boemă, Terasa Monteoru.

Lollipop Affair at Open Monteoru
weekend 21-23 iunie

The Mission in the Forest 2 – Ne întîlnim sâmbătă, 22 iunie, la Federația Română de Tir Sportiv pentru un nou party The Mission

the mission in the forest 2
weekend 21- 23 iunie

Mâncare tradițională iraniană la ceaun | OMFest #2 -| “LoveLand of refugees” | OmFest #2 | Iran Edition
Data: 23 iunie
Locatie: J’ai Bistrot
Ora: 10.00 – 16.00

1. | Mancare traditionala iraniana la ceaun |
Pretul pentru o portie = 20 lei = donatie pentru atelierele de desen organizate pentru copiii refugiati de catre ActivRandom

2. | Expozitie de condimente si obiecte traditionale din Iran – Targ de obiecte handmade |

OM Fest Mancare traditionala iraniana
weekend 21-23 iunie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.