ParkLake ne invită la o vară sportivă

parklake yoga evenimente

În fiecare duminică, între orele 8:45 – 11:00, în perioada 16 iunie – 7 iulie, ParkLake Shopping Center ne invită să descoperim și să exersăm un stil de viață sănătos, prin practica Yoga în aer liber. În plus, pune la dispoziție terenurile de padel și terenul multifuncțional din ParkLake Garden, celor care doresc să se bucure de sport și socializare în același timp.

Ședințele de Yoga organizate de centrul comercial ParkLake vin în întâmpinarea celor care își doresc să includă în programul unei vieți agitate și momente de relaxare și re-echilibrare fizică, psihică și emoțională. Printre alergătura zilnică, sesiunile de shopping, activitățile în familie sau cu prietenii, suntem incurajați să includem experiența uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale și spirituale din lume și să ne bucurăm de efectele benefice ale acesteia.

Ghid în această călătorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga și exploratoare entuziastă a acestei lumi. În ultimii ani, ea a călătorit și locuit în Europa, Africa, Asia de Sud-Est și America, descoperind și învățând de la diversele popoare în mijlocul cărora a trăit. Crezând cu tărie în faptul că, îmbrățișându-ne trecutul, putem să ne bucurăm de o experiență mai profundă a prezentului, Maria îmbină totodată practica Yoga cu informațiile și înțelepciunea deprinse din studiul artei și istoriei, dar și a numeroaselor civilizații întâlnite în multele sale călătorii.

Padel și distracție în ParkLake Garden

Pentru cei care preferă un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distracția include activități pe cele două terenuri de padel și pe terenul multifuncțional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregătite pentru un public activ și dornic de interacțiune.

Padelul este un sport de socializare care se joacă în echipe de două persoane, fiind un hibrid între tenis și squash. Datorită caracterului său dinamic, acesta se bucură de succes atât în rândul tuturor categoriilor de oameni dornici să petreacă timp împreună, în aer liber.

Pentru o vară activă și un stil de viață sănătos, sportul în aer liber este ingredientul secret!

Participarea la ședințele de Yoga este gratuită, prin înscriere în prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar închirierea terenurilor de padel și a celui multifuncțional se face, de asemenea, la InfoDesk, sau la numărul de telefon 0757 353 014.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.