Weekend fun (recomandari 21-23 februarie)

recomandari weekend 21-23 februarie

Ne așteaptă un weekend de primăvară, plin de evenimente interesante:

Unconcert Alex Ștefănescu și Vlad TrifasAlex Stefanescu ne invită la unteatru: “Pe 21 februarie, pre-Dragobete, îți arăt dragostea mea printr-un concert frumos, smart și deloc siropos, care combină chitara cu vocea și percuția într-un triunghi auditiv fierbinte și un mariaj acustic de succes (cum preferi). “

concert alex stefanescu si vlad trifas
weekend 21-23 februarie

Carnival Vibes in the Living! – Sensio Living are în această seara un invitat special – Alexander Himely Benavides (El Nino – Mandinga)! hai să petrecem o seară exotică în sufragerie pe ritmuri de carnaval.

Carnival vibes la Sensio Living
weekend 21-23 februarie

Degustare de praline – Leonidas Victoriei – În Săptămâna Iubirii, ciocolateria #LeonidasVictoriei te răsfață cu o degustare de praline din ciocolată belgiană rafinată.

Te așteptăm sâmbătă, 22 februarie pe Calea Victoriei, nr. 143, la Leonidas Victoriei pentru a te delecta cu gustul extraordinar al pralinelor ganache.

degustare de praline leonidas victoriei
weekend 21-23 februarie

Peaky Blinder Party – Febra anilor ’20 revine la Grădina Olari vineri, 21 februarie începând cu ora 22.00. Pune-ți perlele, bretelele sau celebra bască şi vino să faci cunoştinţă cu Peaky F*king Blinder.
Horia aduce butoanele și muzica bună, aşa că pregătiţi-vă de dans!
Dress to impress şi pleci acasă cu premiul pentru cel mai cool outfit!

Pe muzica noastră – vol. 2 – cu Bo & Bo – Vineri, pe 21 februarie, The Fool  pune de o petrecere nebună cu un concept nou, testat şi acum repetat. Mihai Bobonete o să fie Party Master – asta înseamnă că pune muzică, dar pentru că e un invitat aşa de special pentru The Fool, au zis să-i dea şi un titlu onorific. Bordea e prezent şi el în calitate de MC, DJ, muză şi omul ăla care le face pe toate cu un pahar de şpriţ în mână şi un zâmbet mare pe faţă.

Pe muzica noastra cu bobonete si bordea
weekend 21-23 februarie

Dichisar de Martie – La Dichisar de Martie, cel mai mare târg de design și handmade din Bucureşti, găsești mii de produse gata pregătite să fie dăruite în luna femeii.

Sincron autentic între industriile creative și public, Dichisar este locul de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

Anotimpuri Targ de Produse Handmade – Asociația Anonymo Muza vă invită la cel mai important eveniment de shopping urban si alternativ al începutului de primăvară. La Impact Hub Universitate (str. Tudor Arghezi 8-10) între 22 – 23 februarie orele 10,00 – 19,00, veți găsi atmosfera perfectă pentru un week-end memorabil.

Anotimpuri targ de produse handmade
weekend 21-23 februarie

We Love Golan 3years anniversary – Acum 3 ani a început frumoasa poveste We are Golan și de la capitol la capitol, alături de fani au avut povești frumoase și deosebite.

Pe 22 februarie a venit momentul capitolului aniversar, la Funky Lounge Herăstrău cu nimeni altul decât cunoscutul Jose Maria Ramon (Ibiza Global Radio), prietenul nostru Andre Rizo și golanii YONGU, PoL., Teo-DOR și Chubby .

we love golan aniversare 3 ani
weekend 21-23 februarie

1 year old cocktail partySaint Roastery Bucharest  împlinește 1 an și ne invită să sărbătorim alături de ei cu cocktailuri delicioase făcute de Ana Bordeianu.

saint roastery aniversare de 1 an
weekend 21-23 februarie

Demența digitală – Prof. dr. Manfred Spitzer susține în cea de-a doua zi a festivalului „Despre lumea în care trăim” conferința cu tema „Demența digitală”, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu.

În ziua de astăzi nimic nu funcționează fără calculatoare, smartphone-uri sau internet. Însă mediile digitale creează dependență și ne fac să ne folosim mai puțin creierul, eficiența acestuia scăzând pe măsura trecerii timpului. Un creier fără educație este ca o carte fără litere.

dementa digitala
weekend 21-23 februarie

O zi în lumea sticlei – Pe cei interesați de lumea fascinantă a sticlei, Grădina Sticlarilor vă invită sâmbătă și duminică, să facă cunostință cu două tehnici de prelucrare :

Veți începe această incursiune la cuptorul de topire, unde veți sufla sticlă, trage baghete și veți avea parte și de câteva demonstrații de măiestrie în arta sticlei.

După ce ați făcut cunoștință cu sticla în forma ei lichidă veți merge mai departe și veți experimenta cu tehnica vitraliului.

o zi in lumea sticlei
weekend 21-23 februarie

Colţunaşi artizanali. By Sunday Chef. – Duminica aceasta, COLŢUNAŞII vor fi vedetele la J’ai Bistrot.
Sunday Chef ne va găti 4 feluri de colţunaşi artizanali.

Coltunasi artizanali la j'ai bistrot
weekend 21-23 februarie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.