V-day Weekend fun (recomandări 14-16 februarie)

weekend 14-16 februarie

Ne așteaptă un weekend dedicat iubirii, dar plin de evenimente atât pentru cupluri cât și pentru cei singuri.

Lasă-mă, papa, la party III- 14.02.2020 – “Lasă-ma, papa, la party III” este o petrecere pop-up la inițiativa brand-ului de petreceri the date. Revenim in Sala Palatului, in locul in care am inceput povestea retro si in cea mai potrivită locatie pentru acest gen de evenimente.

Lasa-ma papa la party.jpg
weekend 14-16 feb

Kiss me like the first time – De Valentine’s Day propunerea La Vitrine este o seară romantică cu muzică live Meena și o surpriză cadou personalizat din partea casei.

kiss me la vitrine
weekend 14-16 februarie

Le Petit ☆ Carnaval D’Amour – În urma organizării carnavalului de la Veneția și a zilei de Valentine’s Day, “Le Petit” împreuna cu Teatrul Național de Operetă si Musical „Ion Dacian” vă invită în deschiderea evenimentului la spectacolul “Povestirile lui… Offenbach“ în regia Constanței Cîmpeanu.

Opereta într-un act, a fost modificată pe tema carnavalului venețian cu ocazia organizării evenimentului Carnaval D’Amour. Doar cu aceasta ocazie piesa vă va prezenta un personaj care, vrând să dea la el acasă o serată muzicală mascata – că așa era „de bon ton” în vremea lui, trece prin peripeții amuzante, pe care vă invităm să le descoperiți… Și, întocmai ca niște copii, bucurați-vă de joaca noastră de-a… Offenbach.”

Spectacolul va fi urmat de Balul Mascat “Le Petit Carnaval D’Amour “, în Foaierul din incinta teatrului „Ion Dacian”.

le petit carnaval d'amour
weekend 14-16 februarie

Superpop w/ Sebastian | Single & Fabulous Remix – De Ziua Îndrăgostiților, sărbătorim celibatul fermecător, libertatea de a nu da raportul și mândria de a veni fără +1!

Come one, come all, zuze, single ladies, ametițe, mafioți, couples too, you’re invited to get down low @ Apollo111 pe 14.02. Biggest, hottest, loudest POP DIVA-isms, urban bangers & many others. The original pop armageddon comes back to thrill you once more.

single and fabulous la Apollo 111
weekend 14-16 februarie

Valentine’s Day: Speed Dating & T-shirts –  Sneaker Industry  ne invită de Valentine’s Day la o sesiune de speed-dating. Trebuie doar să te inscrii online.

sneaker industry speed dating
weekend 14-16 februarie

Love is in the air!

Will you be my Valentine?Vibes19 ne invită in această seară, la o cină romantică si un concert live susținut de Radu Vastag.

valentinețs day la vibes 19

Private IssueApollo111 Barul ne invită sâmbătă la un bal mascat. Cei single să-și pregătească o mască neagră, iar cei cuplați, o mască roșie.

bal mascat apollo 111
weekend 14 -16 februarie

Open House – Valentine’s Day – Pe 14 februarie, începând cu ora 17.00, vino alături de jumătatea ta în clubul tău World Class preferat, la cele mai eficiente, distractive și energizante antrenamente pentru o inimă sănătoasă și puternică.

open house world class
weekend 14-16 februarie

Old Love cu Cozma și Popescu – Roses are red, violets are blue, our old love for you is still not coming true.

Dar dragostea noastră pentru muzică va rămâne mereu cea mai fidelă fată. O să fie cu piese vechi, cu niște nostalgie, nu prea multă melancolie și destul de mare dans. ♥️

j'ai bistrot old love
weekend 14-16 februarie

Uanderful Brunch! – Într-o lună februarie plina de trandafiri roșii, inimi și inimioare, dulciuri și dulcegării, Uanderful alege să iubească românește. Sărbătorim iubirea în felul nostru, duminică, 16 februarie, începând cu orele 13:00, pe muzica lui Adrian Nour & Band, cu preparate tradiționale românești delicioase și multă voie bună.

uanderful brunch
weekend 14-16 februarie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.