Weekend fun (recomandari 2-5 aug)

evenimente de weekend 1-3 iulie

Pe mine ma gasiti la UNTOLD Festival 2018 weekend-ul acesta, dar pentru cei care raman in Bucuresti, v-am pregatit o lista de recomandari:

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018 – Peste 400 de artiști internaționali vin între 13 iulie și 5 august la București pentru a zecea ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB. Cu un program mai eclectic și mai dinamic ca niciodată, ediția aniversară a festivalului celebrează în 2018 zece ani de existență, dar și Centenarul Marii Uniri cu cea mai mare selecție de producții românești de până acum. Intitulată „O poveste românească în Anul Centenarului”, ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București se numără astfel printre cele mai de amploare evenimente din anul Centenarului cu patru weekenduri ce cuprind peste 40 de spectacole din 12 țări participante și zeci de reprezentații în zone cheie din București.

Programul: http://fitsb.ro/program/ I INTRAREA LIBERA

B-fit in the street

Nuit Sociale ☆ Troisième Anniversaire – Nuit Sociale a ajuns la Troisième Anniversaire si o serbeaza la Pescariu Aqua ☆ 02.08.2018

Nuit Sociale Troisieme anniversaire

Rooftop Cinema: Warm-up Fiesta del Cine #2 – Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc si ShortsUP isi fac încalzirea finala pentru Fiesta del Cine | Ediția #2 printr-o retrospectiva a primei editii in aer liber. Unele dintre cele mai apreciate filme scurte romanesti de anul trecut ce au inaugurat Fiesta del Cine vor fi proiectate inca o data si vor preda stafeta scurtmetrajelor selectionate anul acesta!

rooftop cinema la deschis gastrobar

Jazz Night pe Terasa Astrodom – Jazz Night, din nou pe Terasa Astrodom!
Incepand cu ora 19.00, te asteapta sa petreci o seara relaxanta, cu preparate delicioase, un vin bun, muzica live, admirand panorama unui Bucuresti la asfintit…

jazz pe terasa astrodom

Festivalul Strada Armenească – ediţia a V-a – Vino sa petreci 3 zile in stil armenesc. O sa te bucuri de concerte, dansuri, bucate traditionale, expozitii, tururi ghidate si multe alte activitati. Intrarea este libera, de la mic la mare 🙂

Festivalul Strada Armeneasca V

Nocturne de Poezie Contemporană | anul 4 – A.R.C.E.N. și BRD Groupe Societe Generale deschid sezonul lecturilor de poezie contemporana in Bucuresti. Vineri,  de la ora 21.00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc evenimentul din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporana, editia a 4-a, un proiect co-produs de Rezidenta BRD Scena9. Accesul se face doar pe baza de rezervare.

nocturne de poezii contemporane

Concert Alex Ștefănescu pe terasa Mega Mall – Pe 4 august, ne strangem pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B sa il ascultam live pe Alex Stefanescu. Il stii cu siguranta de la Romanii au talent, unde a cucerit inimile juratiilor si publicului cu talentul sau.

concert Alex Stefanescu pe Mega Mall

Brunch in Gradina – Sambata, ne vedem in gradina, la un brunch Société Gourmet. Masa va f servita in stil bufet, ca sa te simti ca acasa, sa te servesti de cate ori vrei si neaparat sa mergi descult prin iarba 😉

Brunch in gradina

Karpov NOT Kasparov/ FOOD HOOD Vinyl Release – FOOD HOOD prezinta THE FOOD HOOD VINYL. In fiecare duminica o alta trupa. Duminica aceasta KARPOV NOT KASPAROV.

KARPOV NOT KASPAROV la Food Hood

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.