Weekend fun (recomandari 10-12 aug)

evenimente weekend 24-26 iunie

Summer Well inchide seria marilor festivaluri de vara, dar pe langa asta, avem si alte evenimente interesante in acest weekend:

Summer Well Festival 2018 – Festivalul ca o vacanta revine cu un line-up de zile mari: Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar and the Wolf, Tom Grennan, HMLTD & Isaac Gracie.

Summer Well 2018

Concert Jurjak la Gradina cu Filme – Pe 10 august ne dăm întâlnire în Lahovari 7 la concertul Mr.jurjak! ♥

concert Jurjak

Festivalul Iute ∞ langa Lacul Herastrau – In perioada 9-12 August, toti pasionatii de mancare picanta din oras sunt asteptati la ? FESTIVALUL IUTE ? pe terasa Berariei H, langa lacul Herastrau. Vei gasi zeci de feluri de mancare iute si picanta exact pe gustul tau + concerte live in ton cu atmosfera de weekend.

festivalul iute

Brick Lane Jazz Fest 2018 – “BRICK LANE JAZZ FEST” aflat la prima editie, ne promite 2 zile de concerte in care unele dintre cele mai mari nume ale scenei internationale sau autohtone de Jazz vor urca pe aceeasi scena. Zona de StreetFood, Baruri, vor completa atractiile de pe scena principala, toate aflate in superbul cadru natural al Parcului Herastrau.

Brick Lane Jazz fest

HipTrip Romania Culinara – HipTrip Romania Culinara va invita sa descoperiti valorile bucatariei traditionale romanesti, asa cum nu le-ati mai gustat niciodata! Gradina ? Vivolis Events va asteapta cu 3 zile pline de ateliere culinare, degustari, live cooking, workshop-uri cu invitati gata sa va impartaseasca secretele lor din bucatarie, food-truck-uri cu mancare romaneasca si internationala si proiecții de film cu tematica culinara.

Hip Trip Romania Culinara

Welcome to EDM w/ The PartyHuntezz – MoonTech are placerea de a va spune: “Welcome to EDM!”. Daca tot ne place sa ne distram, haideti sa experimentam si o scurta intalnire in lumea EDM-lui la Qreator by IQOS.

The party hunterzz

The Attire Affair Yard Sale – Vrei haine si bijuterii cu personalitate in stare impecabila si o scotoceala la un pahar de vin? Vino pe data de 11/12 august la LOKAL. Vrei cadouri si amintiri unice pentru tine și persoanele tale dragi? La The Attire Affair Yard Sale, vin artisti caligrafi cu obiecte handmade, gata sa iti faca pe loc cel mai frumos cadou, Inkgraphy Designs. Iti plac tatuajele, dar nu vrei unul permanent? The Attire Affair gazduieste artisti henna, gata sa te impodobeasca cu mandale unice.

yard sale la LOKAL

The Garden Bar at Société Gourmet – The Garden Bar at Société Gourmet este gradina casei, care se deschide temporar si spontan publicului, in afara evenimentelor sale private.
Barul se afla in fostul garaj, din care gazdele casei te vor servi cu bauturi reci, calde, de specialitate, artizanale, vinuri bune si un meniu de mancare relaxat gatit de Sanaz (dar care speram sa te surprinda).

the garden bar societe gourmet

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.