Weekend fun (recomandari 15-17 iunie)

recomandari weekend 12-14 iulie

Ne asteapta un weekend plin de petreceri, festivaluri si concerte, toate in aer liber, pentru ca nu-i asa, a venit vara!

Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition – Street food meets summervibes @ Street Food In The Park – Summer Edition! ????
Dacă-i bine cu #streetfood, să tot fie, nu? După succesul primelor două ediții, camionetele colorate, pline cu bunătăți se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a treia ediție a festivalului Street Food in the Park.

street food in the park

Street Delivery—Smart Cities? – Street Delivery dă startul celui mai influent eveniment de responsabilitate civică din România pentru o urgență comună: nevoia unor orașe pentru oameni. În 2018, situația arată din ce în ce mai alarmant. Avem prea mulți ani de recuperat în orașe care continuă să ne sacrifice. Cum aducem înapoi timpul pierdut?

Street delivery 2018

HeyDay Music Festival 2018 – HeyDay Music Festival, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, organizat de Primăria Capitalei, prin creart, are loc în perioada 15 – 17 iunie 2018, în Parcul Izvor din București.

Hey Day music fest

HAOS in Padure v5.0 – Pe malul lacului, in padurea Cernica, un party like no other. Editia 5 de Haos in Padure.

Haos in Padure

La Grande Bellezza – L’Ondine revine cu un event cu iz italian pe marginea piscinei la Pescariu Sports & Spa.

La grande Bellezza

T-shirt Fest 2018 – Vară, căldură, vacanță… anotimpul perfect pentru a-ți scoate la iveală garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc în care acest mult iubit obiect vestimentar e „personajul” principal timp de 2 zile?
În perioada 16 – 17 iunie 2018 te așteptăm la a 4-a ediție T-shirt Fest, care va avea loc pe terasa şi interiorul Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati 1, București).

T-shirt Fest

The Biggest Rooftop Party In Town w/ Deborah De Luca – Cea de-a șasea ediție The Biggest Rooftop Party in Town ajunge la București pe 16 iunie, având-o ca headliner pe DJ-ița de origine italiană, Deborah De Luca.

The biggest rooftop party

Le Petit Festival de Bucarest ☆ 2018 – Le Petit Festival de Bucarest 2018 are loc la Food Circus, sambata asta. Stage ☆ Feeric set-up ☆ Cocktail bars ☆ Chill out zone ☆ Food Court ☆
Enjoy nature, enjoy the fest, enjoy the people, enjoy the vibes, enjoy Le Petit!

Sneakers & Burgers 4.0: Electric Castle Official Warm Up Party – Daca in trecut au fost constransi de spatiul de desfasurare, s-au hotarat ca 4.0 inseamna GO BIG OR GO HOME!
SNKRIND Fam a capatat asemenea proportii (speram ca nu de la burgeri) incat singura optiune ramasa a fost sa-si construiasca propriul mini-festival.
Pentru a duce mai departe colaborarea inceputa in 2017, Sneaker Industry si-a unit fortele din nou cu Electric Castle si au venit cu acest event:

Sneakers and burgers

Re-Practice: Pasta Workshop w/ Gentleman Chef – Un super workshop pentru paste homemade, tinut de Gentleman Chef la 14thLANE.

Homemade pasta workshop

16 iunie: #BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă! – Pe 16 iunie, ne luăm super porția de sport, sănătate și distracție în aer liber, împreună cu toată gașca de prieteni și cei mai iubiți antrenori World Class, la #BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class România.

Be Healthy Bucharest Festival

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.