Weekend fun (recomandări 12-14 iulie)

recomandari weekend 12-14 iulie

Ne așteaptă un weekend cu multe evenimente în aer liber, de la wine fest la festivalul de teatru în stradă, presărat și cu petrecerile tale preferate:

Wine and Street Food Festival – Food trucks, degustări de vin și alte placeri nevinovate pentru trup într-un context complet inedit, sus pe deal la Palatul Parlamentului, asta vă așteaptă la Wine and Street Food Festival.

wine and street food fest
weekend 12-14 iulie

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București #11 – A XI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! se va desfășura în perioada 12-14 iulie.

Festivalul international de teatru de strada
weekend 12-14 iulie

Retro Summer Sale – Haideți la Yard Sale central, în frumoasa gradină a casei MONTEORU! Tematica acestei ediții este RETRO SUMMER, căci unde altfel este mai potrivit să vă afișati ținutele retro, decât pe Calea Victoriei, teleportându-vă în alta epocă?
Haine, accesorii, piese decorative, antichități, veți găsi din plin!
Bring the chic on!

Retro Summer Yard Sale
weekend 12-14 iulie

From Italy with Love // Brunch by day // Rooftop MNAC – În inima Bucureștiului, te așteptăm pe cel mai cool rooftop alături de Aperol Spritz să te bucuri de un apus perfect ca în Roma!

From Italy with Love rooftop party
weekend 12-14 iulie

Oh là là by the date 13.07.2019 – Pe 13 Iulie are loc un party marca Thedate cu miros De Paris. Revenim la The Grill în satul Francez pentru un început de vară împreună.

oh la la the date
weekend 12-14 iulie

Nuit Sociale ☆ Le Jardin Secret – Nuit Sociale te invită, duminică, pe 14 iulie 2019, la orele 16:00, la o petrecere într-o grădină cu o istorie bogată, dar și secretă pentru cei mai mulți dintre bucureșteni.

Event Nuit Sociale 14 iulie 2019
weekend 12-14 iulie

Waha Festival 2019 – Waha Festival revine cu ediția numărul 8, de data asta cu 5 scene, parcare gratis, camping gratis, dușuri gratis sși multa dragoste.

waha festival 
weekend 12-14 iulie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.