Noul meniu Hard Rock Cafe

In iunie, Hard Rock Cafe a lansat oficial noul meniu ce include peste 20 de produse noi, printre care și o premieră mondială: primul Steak Burger™ acoperit cu foiță de aur de 24 de karate.

Noul meniu pune accent pe cele mai noi și premiate rețete de Steak Burger, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor. Steak Burgers nu sunt singurele preparate inovatoare incluse în noul meniu Hard Rock, care va cuprinde și selecția de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables, încurajând aventura și explorarea și permițându-le fanilor să-și satisfacă cele mai curioase pofte. Lansarea globală a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971, având misiunea de a servi cei mai buni burgeri și milkshakes din întreaga lume.

Vedetele noului meniu al Hard Rock Cafe sunt premiații Steak Burgers, care conțin 100% Vită Angus, pentru a crea cel mai savuros burger posibil. Așa cum corzile unei chitare trebuie să fie perfect acordate pentru ca o melodie să sune perfect, fiecare detaliu contează atunci când construiești cel mai bun burger. De la acompaniament premium, cum ar fi chiflele proaspăt coapte, până la sosurile casei, noii Steak Burgers oferă tuturor posibilitatea de a mânca precum o legendă rock.

„Căutăm continuu noi variante de a ne surprinde clienții cu preparate cât mai apropiate stilului lor de viață. Noul meniu aduce combinații surprinzătoare, invitând la o aventură culinară inspirată din arome și gusturi din întreaga lume. În completarea preparatelor #legendsonly vine și întreaga atmosferă Hard Rock Cafe, un tribut adus legendelor care au inspirat povestea de succes a unui brand care continuă să scrie istorie. În România, ne onorează o recunoaștere de peste 10 ani, mulțumită celor care aleg să ne treacă pragul zilnic. Ca un pas natural de a da înapoi comunităților alături de care ne dezvoltăm, ne implicăm și sprijinim activ inițiative locale, așa cum sunt și cele ale S.O.S Satele Copiilor, spre care vom
redirecționa 10% din veniturile obținute din vânzarea burgerului vedetă.”, a completat Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe București.

Shake It Up
Noul Boozy Milkshake de la Hard Rock Cafe este atât de instagramabil, încât va provoca dorința fanilor de a-i face o poză înainte de a-l degusta, grație ornamentelor încântătoare și a toppingurilor în culori vii. Cu arome clasice precum Strawberry Cheesecake și Cookies & Cream, oaspeții se pot bucura de aceste milkshakes atât în ​​variantele cu alcool, cât și în cele non-alcoolice, fie că sunt comandate alături de un burger sau ca desert.

Pe tot parcursul anului, Hard Rock Cafe va oferi varietăți de milkshake în ediții limitate, la ocazii speciale sau de sărbători.

Creează o aventură pe gustul tău
Oaspeții care doresc să-și creeze propriile combinații de produse din meniu se vor bucura de noile Sliders și Shareables ale Hard Rock Cafe. De la delicioasele One Night in Bangkok Spicy Shrimp™ până la Whiskey Bacon Jam Sliders sau Three Cheese & Roma Tomato Flatbread, toți cei de la masă se pot bucura de sortimentele variate. Fie că vor să își savureze masa singuri sau se adună cu prietenii pentru a combina mai multe preparate, oaspeții se pot bucura de o experință personalizată la Hard Rock Cafe.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.