Weekend fun (recomandări 10-12 ianuarie)

evenimente weekend 8-10 oct

Am revenit din vacanță cu forțe proaspete și o nouă serie de recomandări de weekend:

Alegeri și miere – Cuibul Artiștilor – PremierăCuibul Artiștilor vine în această seară cu un spectacol nou. “Alegeri și miere” este o poveste a vieții normale și, aparent, banale care de fapt ascunde zeci de variante pe care le poți trăi, în realități diferite, cu emoții diferite, de la râs la emoție, de la ludic la dramatic, de la sensibil la comedie. Spectacolul te invită să reflectezi zâmbit la câte alegeri și miere consumi în viață.

alegeri si miere la cuibul artistilor
weekend 10-12 ianuarie

Vinyl Night cu Divinil la J’ai Bistrot – Doi buni prieteni au pornit un proiect din dragoste pentru muzica ce se ascultă pe vinil.
Astfel, a luat naştere proiectul Divinil cu care cei 2 colindă barurile din Bucureşti pentru a încânta urechi curioase.

J’ai Bistrot București i-a invitat vineri, pe 10 ianuarie, la ei acasă, să ne gâdile simţurile cu ale lor muzici alese.

divinil la J'ai Bistrot
weekend 10-12 ianuarie

Film in Focus | Shorts in the Theatre – Din laboratorul cu filme se desprinde la început de 2020 o nouă selecție cu semnătura Bucharest ShortCut Cinefest

Cu o nouă direcție curatorială în portofoliu, sub umbrela Film in Focus vor proiecta noi stiluri cinematografice, vectorii trendurilor din noul an în care tocmai am intrat.
Îți aduc mai aproape poveștile pe care nici nu știai că le tot cauți. Scurtmetraje din 10 țări, însoțite de un întreg mix de emoții.

Film in Focus
weekend 10-12 ianuarie

Serata de paste si muzica live

Micul Prinț – Lightwave Theatre & unteatru – O co-productie Lightwave Theatre Company si unteatru parte a proiectului Unteatru de Copii

Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol după cea mai frumoasă carte a copilăriei, scrisă de Antoine de Saint-Exupery, destinat atât copiilor, cât și adulților.

Micul print 
weekend 10-12 ianuarie

Dirty Disco BubbleGum by Eugen Rădescu – Eugen Rădescu revine la Control Club cu hiturile anilor ’70, ’80, ’90, hiturile MTV, VH1, VIVA Hits, Atomic TV, tot ce însemna era pre-Youtube.

Dirty disco la control club
weekend 10-12 ianuarie

Brugner MiniFest v4.0 – Brugner MiniFest ajunge la cea de-a 4-a ediție și devine deja o tradiție în materie de evenimente timpurii ale anului. Line-upul din acest an este unul creat special de sărbătorit în vederea anihilării bahice totale. Până și cei care au venit cu mașina, și-o vor lasa la Jacq Pot, pentru a nu pierde distracția.

Printre cei care vor urca la pupitru: pasionatul Chill Will, Winston Churchill al repului românesc aka DJ Dox, Zicu de la SR71 / Celula de Criză, carismaticul DJ Antenna dar și sex simbolul ABSOLUT al sectorului 1, nimeni altul decât ALT OM. Nu puteam să nu il avem alături de noi și pe adevăratul Gregorian Bivolaru al genului muzical intitulat rock, inimosul prezentator, producător și DJ Membru al trupei Coma, DJ Hefe. STAR-ul acestei seri va fi însă triplul campion DMC al Olandei și finalist al prestigiosului concurs Red Bull Threestyle, nimeni altul decat simpaticul olandez zburător, DJ DNS, care decolează special de la Schippol, Amsterdam, pentru acest eveniment.

Brugner minifest 
weekend 10-12 ianuarie

Clasa Gratuita – Aniversare 2 ani de Hot Yoga Romania! – Pe 12 Ianuarie Hot Yoga Romania împlinește 2 ani. 2 ani de când studioul este deschis, 2 ani de cănd Bikram Yoga este în România. 2 ani de sute de clase de yoga, de sute de prieteni noi și de multe vieți schimbate.

2 ani de hot yoga romania
weekend 10-12 ianuarie

Prânz indian la J’ai Bistrot – Ne trezim din amorțeala noului an cu mâncăruri orientale. Spunem adio sarmalelor, cozonacului sau salatei boeuf.
În weekend vom adulmeca miresme indiene din bucătăria J’ai.

Pranz indian la J'ai bistrot
weekend 10-12 ianuarie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.