Weekend fun (recomandări 13-15 dec)

recomandari weekend 13-15 dec

Pentru că intrăm deja în febra căutării de cadouri, în acest weekend avem multe târguri de Crăciun de unde ne putem inspira și cumpăra, dar și ceva party-uri pe seară pentru a ne relaxa după sesiunile de shopping.

Greetings Sugar Party at J’ai Bistrot – Cea de-a doua petrecere din seria “Stray Nights at J’ai Bistrot” va avea loc pe 13 decembrie.
La pupitrul de DJ vor sta Stefan Eremia şi Gabriel Kirmaier de la formaţia Greetings Sugar.

Greetings sugar party la J'ai bistrot
weekend 13-15 dec

The F Factor – Winter FashionLand – Sâmbătă și Duminică, 14 și 15 Decembrie, în pragul petrecerilor de Crăciun si de An Nou, ne dăm întâlnire la Qreator pentru cea de a 11-a ediție a târgului “The F Factor”, între orele 11 – 20.

The F factor Winter Fashionland
weekend 13-15 dec

Bucharest Short Film Festival 2019 – Bucharest Short Film Festival revine cu cea de a patra ediție în perioada 14 – 20 decembrie, la Cinemateca Eforie, cu o nouă selecție de scurtmetraje selectate și premiate în festivaluri de renume, precum: Annecy, Bafta, Berlinale, Cannes, Clermont-Ferrand, Locarno, Premiile Oscar, Moscova, Palm Springs, Raindance, Veneția, Sundance, Tribeca, Toronto, dar și altele.

Ca de fiecare dată, BSFF vă propune o călătorie vizuală în care inovația și creativitatea sunt prioritare. 7 seri cu povești emoționante, amuzante, halucinante, povești venite din întreaga lume, cu perspective neașteptate și unice.

Bucharest short film festival
weekend 13-15 dec

SO.MAD Party – Winter Edition – SO.MAD Party, petrecerea legendară organizată de SO Meetups și NO.MAD Talks, se întoarce în oraș pe 13 decembrie. La ediția de iarnă sărbătorim că ne-a fost bine și în 2019, dansăm ca și cum clienții nu ar fi acolo și socializăm. Băutura din partea casei. Dj – The one and only Andra Nicula

SO MAD party
weekend 13-15 dec

Înăuntru – Bounty Fair ediție de Crăciun – La ediția din iarnă ne reorientăm ÎNĂUNTRU.
Înăuntrul Casei Universitarilor și înăuntrul nostru.
De Sărbători, să fim noi Soarele iar căminul să ne reflecte Sufletul.
Să oferim cadouri din-ăuntru.

Transformăm saloanele impunătoare ale Casei Universitarilor într-un cămin cu atmosferă plină de inspirație de Crăciun de la designeri și creatori români de acum, care trăiesc acum și creează din-ăuntru.

Bounty Fair editia de Craciun
weekend 13-15 dec

NOËL ✦ Târgul cadourilor de designer – O selecție aleasă de designer și creativi din România, Grecia, Italia, Bulgaria și Portugalia sunt pregătiți să te scape de alergătură și să te inspire la alegeri potrivite, super-fashion, super-cool, ?????-NOËL! In acest weekend la Hanul Gabroveni.

Noel Targul cadourilor de designer
weekend 13-15 dec

Târg Ozosep – ediția specială de Crăciun, 13-15 decembrie 2019 – În decembrie vom avea 3 zile de Ozosep! Vă așteptăm pentru a vă face proviziile de sărbători de la producătorii noștri. Veți găsi și obiecte de decor dar și idei de cadouri pentru cei dragi. Programul evenimentului: 13 decembrie: orele 12-20, 14-15 decembrie: orele 10-18. Să ne vedem cu bine!

Ozosep editia de Craciun
weekend 13-15 dec

Doru & Andrei (The Mono Jacks) – Alt.Crăciun 2019 – Concertul face parte din seria de concerte altfel prezentate de Alt.Crăciun  la MercatoComunale, în București
Concerte altfel, food market, design românesc și cadouri – toate acestea la a 5-a ediție Alt.Crăciun care are loc în perioada 7 – 22 decembrie 2019 la Mercato Comunale. #AltCraciun
ACCES GRATUIT.

The monojacks la alt craciun mercato comunale
weekend 13-15 dec

Shake up Christmas // Palatul Parlamentului – Pe terasa MNAC din Casa Poporului, vinul fiert, palinca, Toddy fierbinte și ceaiul condimentat vor încălzi atmosfera geroasă de iarnă.

Și cum orice poveste are un final fericit… Sumele încasate din vânzarea biletelor și a consumației din bar, precum și întregul decor, vor fi direcționate către Institutul Clinic Fundeni pentru renovarea etajului 7, secția Oncologie, și pentru achiziționarea medicamentului Oncoxin.

Shake up Christmas Palatul Parlamentului MNAC
weekend 13-15 dec

Iarna în farfurie. La J’ai Bistrot – Cristina Ioniţă şi Vlad Constantin pun iarăşi stăpânire pe bucătăria J’ai Bistrot. Cei 2 vor pregăti un Lunch cât se poate de sănătos. Nu de alta, dar iarna asta e ceva mai responsabilă decât precedentele.

Iarna in farfurie la J'ai bistrot
weekend 13-15 dec
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.