Weekend fun (recomandari 1-3 feb)

festivaluri august septembrie

Ne asteapta primul weekend calduros din an si vine la purtator cu multe concerte si evenimente:

Moonlight Breakfast live@Quantic – #MoonlightBreakfast este un mix urban, agresiv dar in acelasi timp sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, care te tine in priza.Vineri, 1 februarie, ii puteti vedea in concert live la Quantic. In decshidere: We Singing Colors.

Moonlight breakfast live la Quantic

Concert Alexandra Crisan – Pe 1 FEBRUARIE 2019 la 14thLANE o revedem pe Crisan Alexandra.

concert Alexandra Crisan la 14thLane

Friday DecadenceFun For Friends ne invita la un party glam la Decandance Bar. Sa fie depravare, placere, dans, lux si opulenta. Fiecare dintre doamnele si domnisoarele prezente va fi rasfatata cu un cocktail delicat din partea casei. Intrare: 20 lei.

Degusta Sardin | 2 ani de gust Sardin – Sardin este un restaurant italian cu iz mediteranean si bucatarie responsabila. Loc in care, de peste 2 ani, impartasesc cu clientii lorgustul mancarii autentice si dragostea pentru vin. Pentru a celebra 2 ani de existent, ne invita in primul weekend din februarie la o experienta senzoriala memorabilia cu un meniu special de degustare creat in intregime din ingrediente artizanale, produse traditionale de origine locale.

degusta sardine - 2 ani de gust sardin

Funkereala si dezmat ▼ eps. 3 ▼ cu Alexincase si Alt OmJacques Pot ne invita la un party pentru a sarbatori trecerea gerului.

Indian Brunch at J’ai BistrotJ’ai Bistrot Bucuresti ne invita duminica, 3 februarie, la un brunch Indian.

Indian Brunch la J'ai Bistrot

Boozy Sunday Brunch – Wineful – Tapas & Wine ne invita duminica la un brunch cu tarte, bruschete si quicheuri delicioase de la Tartelicious, dar si cu vin si vin spumant.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.