Weekend fun (evenimente 7-9 aug)

recomandari weekend 15-17 iulie

Ne așteaptă un weekend de shopping, concerte de jazz și cinema în aer liber. Distracție plăcută și nu uitați să stay safe!

Designers Fair – Summer Sales – Cele mai cool ținute de vară de la designerii români la prețuri topite cu până la -50%, 7+8+9 august, 13:00-19:00, la Etajul Designerilor Români!

evenimente weekend 7-9 aug
designers fair summer sales

Jazz în grădina – Vineri, 7 august, redeschidem songbookurile americane și luăm flipflopșii la dans pe muzica Cristinei Radu și a lui Serghei Manaf. Hai la un jazz în grădina la FlipFlop!

evenimente weekend 7-9 augustjazz in gradina la flip flop bistroteca

Primul weekend la “Cinema sub clar de lună” – Filme de la ediția din acest an a TIFF, dar și alte pelicule premiate vin la București într-un spațiu central inedit, în fiecare weekend, între 7 august și 27 septembrie, la „Cinema sub clar de lună“.Proiecțiile au loc în aer liber, vinerea, sâmbăta și duminica, de la ora 21:00, într-un spațiu amplu alăturat Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A (vizavi de Casa Vernescu), care permite găzduirea a maximum 150 de spectatori, cu respectarea regulilor de siguranță sanitară. Proiecțiile vor continua în fiecare weekend, până pe 27 septembrie, cu câte un film pe seară, de vineri până duminică.

evenimente weekend 7-9 august
cinema sub clar de luna

Două gagici: Karin & Adriana Grande – Șoapte, dar spuse tare, să le audă toată lumea, priviri lungi și pline de înțelesuri, muzici de dansat, de plâns, de ridicat întrebări, spritz de vară, bere, prieteni, cerul înstelat deasupra noastră. Două gagici cunosc pe lume și ele vin să-mi pună muzică: Karin și Adriana Grande.Vineri, 7 august, de pe la 18:00 până pe la 22:00. La noul Mercato Kultur, pe la Aviatorilor (Gheorghe Demetriade 6 – 10), via Apollo111. Intrare liberă, păstrăm distanța și toate măsurile de siguranță.

evenimente weekend 7-9 august
karin si adriana grande la mercato comunale

Târg de viniluri Paradis Paradis – Ne vedem pe 8/9 august pentru o ediție de colecție a târgului de viniluri Paradis Paradis. Grădina umbroasă a Casei Monteoru se transformă într-un tărâm paradiziac dedicat pasionaților de discuri de vinil. De la jazz, hip hop, disco, funk & rock până la techno, house și electro. Expozantii acestei editii sunt: Fonoteca ParadisMadPianoMisbitsȚaca Placa, Alexandru Draganescu.

evenimente weekend 7-9 august
Targ de viniluri paradis paradis la gradina monteoru

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.