Weekend fun (evenimente 31 iulie – 2 aug)

recomandari weekend 26-28 mai

Iată care sunt evenimentele unde te poți distra în acest weekend canicular, dar nu uita să o faci responsabil și respectând normele de siguranță. 

Proiecție de Film – Downton Abbey @GrădinacuFilme – Dacă te-a fascinat serialul Downtown Abbey, cu siguranță vei vrea să vezi si filmul regizat de Michael Engler, după un scenariu scris de creatorul serialului de televiziune, Julian Fellowes, care îi are în distribuție pe actorii care se regăsesc și în serial. În seara aceasta la Grădina cu filme – Cinema & More 

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
proiectie film Downtown Abbey

KINOdiseea Altfel la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber – KINOdiseea se întoarce cu altfel de filme pentru tineri.Vino între 30 iulie și 2 august la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, să urmărești o selecție de patru titluri premiate la festivaluri importante de film din lume, filme potrivite pentru tinerii și cinefili deopotrivă, cu valoare educativă – un bun pretext de a te vedea cu prietenii seara, în condiții confortabile și sigure.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
Kinodiseea la muzel taranului

N O S T A L G I A // Pătrățica – noul concept de eveniment dansabil introdus de Nostalgia Retro/Disco/Future se numește, într-un mod nostalgic, PĂTRĂȚICA. Mod de desfășurare:
⏹ numărul de persoane ce pot sta la o masă este limitat
⏹ fiecare masă se va afla într-un spațiu de 16 mp, delimitat prin marcaj. acest marcaj poate fi depășit DOAR când o persoană dorește să meargă la grupurile sanitare.
⏹ distanța dintre pătrățele va fi de 2 metri
⏹ acest eveniment este unul de tip Silent Disco. la intrare, fiecare va primi o cască specială și o mască de protecție. numărul de căști este limitat.Data: 31 iulie și 1 august
Loc: Popas NOSTALGIA (str. Tuzla 50)

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
nostalgia patratica

Don’t tonic, it’s just gin with The BotanistSpatiul M60 introduce un nou meniu de gin cocktails folosind ginul The Botanist. Le poți degusta începând de azi, ora 19:00.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
gin cocktails la spatiul M60

Obor // Dans contemporan // Concert Aida și Noi – Asociația  Delazero  organizează, în weekendul 31 iulie – 2 august, în fiecare zi de la ora 19.00, evenimentul cultural „OborContemporan”, un spectacol de dans și muzică contemporană în trei locații diferite din cartierul Obor din București. Timp de trei zile, vor revitaliza cartierul pe axa Școala Ferdinand I – Veranda Mall – Hashtag Pub printr-un performance artistic în stradă și un concert live Aida și Noi.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
obor contemporan

Splash! VRTWZumbaala Wake Park ne invită sâmbătă să ne bălăcim pe ritmurile DJ-ilor Bully & IORGA într-un eveniment cu distanțare socială.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
Splash vrtw la zumbaala park

Brunch & Punch –  FlipFlop Bistroteca ne invită duminică, începând cu ora 16:20, să savurăm un brunch alături de niște punch și de disco vibes.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
Brunch & punch la flipflop bistroteca

Young Liliac wine tasting 02.08 | B3ton RestobarB3TON RestoBar ne invită duminică de la 18:00 să degustăm un vin tânăr, proaspăt și răcoritor. Young Liliac.

evenimente weekend 31 iulie-2 aug
degustare de vin young liliac la beton restobar

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.