Smile Design – drumul spre un zâmbet de Hollywood!

Smile-Design

Întemeiată pe dorința de a le oferi pacienților mult doritul zâmbet de Hollywood, clinica de stomatologie Smile Design este punctul în care se reunesc experții în toate tipurile de servicii stomatologice și estetică dentară.
Cu o experiență de peste 10 ani în chirurgie orală și implantologie, Dr. Ayman Abboud, fondatorul Smile Design, recunoaște că oferirea unui zâmbet de revistă pacienților presupune un efort de echipă, motiv pentru care pacienții clinicii de stomatologie se pot bucura atât de profesionalismul și devotamentul unei echipe alcătuită din medici specialiști cu experiență, certificați în centre de perfecționare internaționale, cât și de cele mai inovative tehnologii de la ora actuală.

“La Smile Design, înainte de a le construi pacienților noștri zâmbetele perfecte, avem prioritatea de a le construi zâmbete sănătoase prin tratamente personalizate și metode minim invazive. Le punem la dispoziție întreaga noastră experiență și le explicăm de fiecare dată că un zâmbet de Hollywood înseamnă și o sănătate orală completă atât pe segmentul dentar, cât și pe cel parodontal.”, mărturisește Dr. Ayman Abboud.

Dr. Ayman Abboud smile design

Indiferent de tipul de servicii de care au nevoie, fie că vorbim de servicii de
stomatologie generală, estetică dentară, chirurgie și implantologie orală sau ortopedie dento-facială, la Smile Design pacienții au parte de preturi corecte, accesibile care să le dea posibilitatea să își rezolve problemele apelând la servicii premium oferite de o echipă de profesioniști.
“Toate serviciile pe care le punem la dispoziția pacienților sunt caracterizate de calitatea materialelor utilizate, de aparatura la cele mai înalte standarde și, bineînțeles, de experiența și profesionalismul ireproșabil al echipei de medici. Știu cât de importantă este
menținerea unei bune igiene orale, motiv pentru care am considerat că prețurile nu trebuie să fie un impediment pentru rezolvarea afecțiunilor din cavitatea bucală. Tocmai pentru că încurajăm tratarea acestora la timp și prioritizarea rezolvării lor în cabinetul de stomatologie, am conceput pentru pacienții noștri și scheme de rate personalizate, astfel încât anumite considerente financiare să nu ducă la agravarea problemelor.”, explică
fondatorul Smile Design, Dr. Ayman Abboud, membru al Colegiului Dentiștilor din România, Asociației Europene pentru osteointegrare, Asociației Dentare libaneze din Beirut.

De-a lungul celor peste 10 ani de experiență în cabinetul de stomatologie, datorită pregătirii profesionale pe care o are (medic stomatolog, medic radiolog, specializare închirurgie orală și implantologie, specializare în estetică dentară), Dr. Ayman Abboud a avut prilejul să interacționeze cu mii de pacienți, care la finalul tratamentelor efectuate au plecat zâmbind.
“Cea mai mare recompensă pe care mi-o oferă profesia pe care mi-am ales-o este clipa în care după tratamente și diverse proceduri, pacientul se ridică de pe scaunul din cabinetul de stomatologie și zâmbește, în sfârșit, cu încredere cu gura până la urechi. Să știi că în cazul pacienților tăi, ai contribuit la redobândirea încrederii în zâmbetul lor este un sentiment inegalabil.”, susține Dr. Ayman Abboud, iar feedback-urile pacienților clinicii Smile Design confirmă același lucru.

“După multe experiențe eșuate am avut șansa să întâlnesc o echipă de profesioniști care mi-au readus zâmbetul mult visat. Cât despre Dr. Ayman Abboud este omul care… îndeplinește vise!”, subliniază mărturia unei paciente.

Zâmbetul impecabil nu se va demoda niciodată, iar în cadrul clinicii Smile Design pacienți pot apela la cele mai noi metode de obținere a zâmbetului perfect, definit de dinți albi, corect aliniați, cu forma perfectă. Pentru situațiile în care pacienții nu au fost înzestrați cu o dantură armonios estetică, aceștia pot apela la fațetele dentare și în anumite situații chiar
și la implanturi care să permită reconstruirea unui dinte pierdut.
“Mergem pe varianta aplicării fațetelor dentare doar atunci când pacientului i s-au rezolvat toate probleme care țin de bifarea unei igiene orale complete. Ulterior, rămâne ca împreună cu pacientul să alegem ce tip de fațete i se potrivesc cel mai bine, în funcție de poziția dinților, lungimea și culoarea lor, dar și în funcție de așteptările sale.”, punctează Dr. Ayman Abboud.

Dacă obținerea unui zâmbet armonios presupune și înlocuirea unui dinte pierdut, în cadrul Smile Design, pacienți pot avea parte și de servicii de implantologie realizate în cele mai sigure condiții și la cele mai înalte standarde.

„Implantul dentar a revoluționat domeniul medicinii dentare și ne bucurăm că în clinica noastră le putem oferi pacienților și posibilitatea de a-și redobândi un dinte pierdut, fără să își sacrifice alți dinți sănătoși. Dispunem de cea mai inovativă tehnologie existentă pe piață, aspect care ne permite să plasăm implantul într-un interval de timp cuprins între 10-30
de minute. Pentru că mulți dintre cei care apelează la implanturile dentare se confruntă cu un nivel ridicat de teamă și stres, am avut grijă ca în cadrul clinicii noastre să punem la dispoziția pacienților și un medic anestezist care să poată administra clienților, în caz de nevoie, inclusiv sedare intravenoasă.”, menționează medicul specialist în chirurgie orală și
implantologie, Dr. Aymann Abboud.

Indiferent de problemele dentare cu care se confruntă sau temerile pe care le au cu privire la procedurile specifice intervențiilor dentare, pacienții sunt invitați să își facă cu încredere o programare la clinica de stomatologie Smile Design pentru că doar în acest fel, alături de echipa de medici specialiști, vor putea face primii pași spre un zâmbet de Hollywood.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.