Weekend fun (evenimente 31 martie – 2 aprilie)

evenimente weekend 31 martie - 2 aprilie

Urmează un weekend plin de petreceri, târguri de primăvară și evenimente faine. Mai lipsește să țină și vremea cu noi.

Flower Power [at] Gradina Alhambra, 31st of March – Hai în van-ul The Brunch Affair, ne întoarcem în anii ’60. Dacă te simți liber ca vântul și nu-ți place să urmezi regulile, dacă ai mintea deschisă și nu judeci după aparențe, dacă porți flori în păr și haine colorat, dar mai ales dacă iubești să iubești, atunci sufletul tău are o latură hippie ca noi.

Stay wild, flower child! 31st of March! #savethedate la Grădina Alhambra

weekend 31 martie - 2 aprilie
flower power la gradina alhambra

RetroMania – Vă aducem beat-ul de altădată prin petrecerea RETROMANIA!

La Daimon pe 31 Martie la ora 20:00!

Alăturați-vă pentru o noapte plină de dans și nostalgie, în timp ce vom asculta cele mai groovy hituri din anii ’70, ’80 și ’90.

De la rock clasic la disco fever, avem tot ce vă trebuie.

Îmbrăcați-vă în cel mai funky costum și haideți să creăm amintiri care vor dura o viață.

weekend 31 martie - 2 aprilie
retromania

TeddyBear presents: INNER ANIMAL – Te-ai întrebat vreodată ce animal trăiește în tine? O felină seducătoare sau un animal de pradă? Ești un lup singuratic sau parte din haită?

Pe 1 aprilie ia-ți prietenii și vino la cea mai wild petrecere marca TeddyBear!

La Mellya ți-am pregătit o atmosferă savage alături de Qubiko, cunoscutul artist italian, ce ne surprinde de fiecare dată cu beat-urile sale. Lui i se alătură Adrian Eftimie, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Moonsound, the godfather of TeddyBear și Feeghea, unul dintre cei mai fresh artiști români.

weekend 31 martie - 2 aprilie
teedy bear inner animal

Bazaar de Prier – 01-02 Aprilie – Avem plăcerea de a vă invita pe 01-02 Aprilie la 🌼 Bazaar de Prier 🌼, a 12-a ediție de la Apolla Events dedicată micilor artiști, dar și vânzătorilor de haine vintage/second hand.

📍 Evenimentul se va desfășura în București, la Maison 13, pe str. Dumbrava Roșie nr 2 și vă punem împreună la dispoziție interiorul superb amenajat și compartimentat, dar și mica grădină unde vă veți putea relaxa și bucura de aerul primăvăratic.

weekend 31 martie - 2 aprilie
bazar de prier

Angajatori de TOP Bucuresti – Cel mai mare și renumit eveniment de carieră din țară, 𝐀𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐓𝐎𝐏 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, revine primăvara aceasta pentru cea de a 34-a ediție! 🗓 Pe 31 martie 𝐬̦𝐢 1 aprilie vă invităm la 📍𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 unde puteți face cunoștință cu cei mai cunoscuți angajatori din România.

weekend 31 martie - 2 aprilie
angajatori de top

Comedy IMPRO SHOW, vin și tapas! – Privé ArtWine & Fromage te așteaptă să petreci o seară inedită, cu mult umor, vin și tapas! Improvisneyland, Campioana Impro Battle 2022, face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!

Te întâmpinăm cu spumant, apoi te invităm la o porție generoasă de râs, acompaniată de un pahar de vin și o gustare premium gourmet!

weekend 31 martie - 2 aprilie
impro show

Dichisar de Paște – Alege darurile pe care le vei face de la Dichisar de Paște și înnoiește-i pe cei dragi cu obiecte lucrate de mână

Altfel de decorațiuni pentru masa de Paște, altfel de daruri care îi vor fericii primăvara aceasta pe cei dragi ție, ceramică decorativă sau utilitară, textile, lumânări turnate manual și plăceri pentru mintea și sufletul tău.

Orice alegi să dăruiești primăvară aceasta, nu uita: cumpără de la ai tăi, pentru ai tăi!

weekend 31 martie - 2 aprilie
dischisar de paste

Designers Fair – Spring Edition – Ești iubitoare de artă, îți plac creațiile deosebite, pline de emoție și pasiune ale designerilor români, dorești să sprijini micii producători și antreprenori români? Atunci acest eveniment este pentru tine! Designers Fair – Spring Edition, Etajul Designerilor Români, Dacia 39, etaj 1 – reper covrigaria Luca! Cele mai cool creatii de la designerii români, colectiile de primavara 2023!

weekend 31 martie - 2 aprilie
designers fair

URBAN BLUES FEST – spring edition 2023 – la The PUB Trocadero – Povestea urbană a singurului festival dedicat bluesului din Bucureşti continuă cu ediţia a treia! UBF #3 este organizat în generoasa locaţie a PUB-ului de la Universitate situat în centrul capitalei. Trei seri cu personalitate, dominate de artişti români din lumea bluesului mioritic, dar şi cu invitaţi de seamă din Serbia, Austria şi Statele Unite, AXiS, MARIUS DOBRA BLUES BAND şi BLUESCORE fiind capetele de afiş ale festivalului.

weekend 31 martie - 2 aprilie
urban blues fest

Bazar Urban de Primăvară – Urban Hub -Piața Romană, nr 2 – În weekendul 1-2 aprilie, intre 10:00 si 20:00, cei peste 35 de expozanți (designeri, producători, creatori romani) te așteaptă bucuroși cu o multitudine de surprize ce-ți vor face ochi dulci la Urban Hub.

weekend 31 martie - 2 aprilie
bazar urban de primavara
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Faude

    Ti-am preparat o banca de pictura, o masa de lucru pentru 25 de varstnici, care au pictat cu bretonul si au daruit cadouri de Paste pentru toata lumea. Ne vedem pe 5 aprilie in Gradina Alhambra, de la ora 10.00 si te incantam cu suprize senzationale!

    Se anunta un weekend plin de distractie si surprize! Da drumul la energia ta si bucura-te de fiecare moment al zilelor urmatoare. Hai sa-i aducem weekend-ului aceasta primavara un plus de culoare si bucurie!

  2. Mogu

    Uite ce weekend plin de evenimente interesante! Este un mod distractiv si inteligent de a petrece timpul cu prietenii și familia ta și de a experimenta lucruri noi. Poate se vor apropia și vremea bună și va fi magia acestor evenimente. Distracție și relaxare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.